DANAS OTKRIVAMO NEDELJNOG POBEDNIKA: Ne propustite "Majke i snajke" u 17.10 časova na Kurir televiziji
Majke i snajke, Foto: Promo

kurir tv

DANAS OTKRIVAMO NEDELJNOG POBEDNIKA: Ne propustite "Majke i snajke" u 17.10 časova na Kurir televiziji

Ove nedelje u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji svoje kulinarske veštine testirale su porodice Jovanović, Stojković, Dačić, Nikolov i Popović.

Objavljeno:

Imali smo priliku da čujemo najrazličite porodične i životne priče, isprobali smo razne specijalitete i naučili nove kulinarske trikove. Majke i snajke su tokom nedelje donele svoj sud, a danas ćemo saznati i Sekine i Rašine utiske o ovonedeljnim takmičarima.

Koja porodica je pokupila najviše simpatija i osvojila nagradu od 100.000 dinara saznaćemo danas u 17.10 časova na Kurir televiziji. I sledeće nedelje očekuju nas sjajni recepti, odlična zabava i novi takmičari koji su spremni da pokažu svoje kulinarske veštine radnim danima od 18 časova.

1 / 3 Foto: Promo

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

00:24

SEKA I RAŠA U KULINARSKOM IZDANJU! Porodica Popović je pokazala kako od jednostavnog recepta napraviti ekspanziju ukusa!

Pratite takmičenje “Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

50:29

MAJKE I SNAJKE SE03 EP43

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.