KOŠARKAŠICA TVRDI DA SE NAŠA STARLETA BAVI PROSTITUCIJOM: Objavila sve JAVNO, spomenula i TARIFU
Foto: Printskrin/RTV Pink

strašno

KOŠARKAŠICA TVRDI DA SE NAŠA STARLETA BAVI PROSTITUCIJOM: Objavila sve JAVNO, spomenula i TARIFU

Besni rat, a niko ne zna zbog čega

Objavljeno:

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je šokirala javnost kada je odlučila da otvori "Onli fans" profil putem kojeg zarađuje novac na osnovu svojih golišavih fotografija.

Međutim, ona je sada ponovo uspela da iznenadi pratioce kada je javno izvređala starletu Sofiju Gačić, koju je optužila da se bavi prostitucijom.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

„ Ko o čemu isfotošopirane ku*vetine o poštenju. Bravo devojko sad si uspela u životu. Znam ti i tarifu i je*ače. Znaš li ti moje? Ne mogu da te tagujem jer si me blokirala. Ali znaš šta, mogu te pojesti za marendu. Uopšte nisam poznata po ovome, ali ne diraj me, ne diram te“ , napisala je iznervirana Milica, a razlog javnog sukoba i dalje se ne zna.

Podsetimo, Milica Dabović je saopštila da će ubuduće da deli svoje golišave fotografije na sajtu „OnlyFans“, preko kojeg će naplaćivati intimni sadržaj.

„Tviteraši, pošto ste mi svi pisali i želeli moj ‘OnlyFans’, odlučila sam da vam uslišim želje. Volim da se slikam, volim svoje telo, tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal manje više. Pala je i opklada da ću imati 1.000 subscribera za 48 sati“, napisala je Milica Dabović na Tviteru.

Pored ove objave i dva posta stoji i da je pretplata na mesečnom nivou 15 dolara.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.