"TREBALO JE MENE DA IZABEREŠ"! Najlepša srpska voditeljka pokazala verenika, u pitanju je OVAJ SRPSKI MOĆNIK
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen

opa

"TREBALO JE MENE DA IZABEREŠ"! Najlepša srpska voditeljka pokazala verenika, u pitanju je OVAJ SRPSKI MOĆNIK

Dragana Kosjerina čestitala vereniku Bojanu Perduvu rođendan na Instagramu, pratioci je zasuli pitanjima oko udaje!

Objavljeno:

Dragana Kosjerina od 2018. godine uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom, a sada je voditeljka odlučila da vereniku rođendan čestita i putem društvenih mreža. "Srećan ti rođendan, moj Bo. Za sve lepše godine", napisala je voditeljka u opisu fotografije.

Nedugo nakon što je vereniku čestitala rođendan, komentari njenih pratilaca su usijali Instagram.

Bilo je onih koji su se pridružili čestitkama, onih koji su pisali da su "najlepši par", ali većinom su muškarci pitali Bojana "da li će da je ženi", dok je jedan pratilac imao savet za Draganu: "Bolje da si mene izabrala, bila bi srećnija, ja pogotovo".

1 / 10 Foto: RTS printscreen

Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, pa je svojevremeno na pitanje da li je njen verenik ljubomoran odgovorila: "Ne. Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me". Dragana se sa Bojanom Perduvom verila 2019. godine, a svojevremeno je otkrila i da zna kako će svadba izgledati.

Dragana Kosjerina
foto: instagram/printscreen

"Vidim da je veridba privukla mnogo pažnje, ali ne volim često da govorim o privatnim planovima i da zatrpavam medije suvišnim podacima o svojoj intimi. Razgovaramo o tome, ideje već postoje, ali sve u svoje vreme", rekla je voditeljka tada "Blicu" i otkrila kako funkcioniše njihova veza.

"Uvek imamo naše vreme. Danas svi mnogo rade. Lako se izgubi ritam u porodičnim odnosima i komunikacija i bliskost su na velikom testu. Stoga mi ne odstupamo od ideje da svakog dana imamo trenutke za sebe, za razgovor i zagrljaj. Toliko vremena svako može da nađe".

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen

Pogledajte komentar o udaji na Draganinom Instagramu.

Bonus video:

00:23

Seka Aleksić pokazala kakva je domaćica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.