DEMANTI VLADIMIRA REKOVIĆA: "Neistina je da se desio bilo koji oblik nasilja"
Foto: Marina Lopičić

obaveštenje

DEMANTI VLADIMIRA REKOVIĆA: "Neistina je da se desio bilo koji oblik nasilja"

Našoj redakciji javio se upravo Vladimir Reković koji želi da iznese i svoju stranu priče

Objavljeno: 10:59h

Glumica Kalina Kovačević bila je u emotivnoj vezi sa Vladimirom Rekovićem sa kojim je dobila devojčicu Aniku.

Kalina je ispričala kako je njenom bivšem partneru svojevremeno izrečena zabrana prilaska, a da je tome prethodio događaj u koji su, kako tvrdi, morale da budu uključene institucije koje su vezane za nasilje u porodici i zato mu je bio zabranjen prilazak na mesec dana (kompletan intervju možete da pročitate na OVOM linku).

Našoj redakciji javio se upravo Vladimir Reković koji želi da iznese i svoju stranu priče. On tvrdi da nikakvog nasilja nije bilo, potvrđuje da mu je izrečena pomenuta zabrana, ali na osnovu Kalinine "lažne prijave".

Kalina Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Njegov DEMANTI prenosimo u celosti.

"Prinuđen sam da reagujem zbog neistina koje je moja bivša partnerka Kalina Kovacević iznela na moj račun, a koji je vaš portal preneo. Neistina je da se desio bilo koji oblik nasilja već je Kalina iskoristila priliku da me lažno prijavi za navodno nasilje u momentu kada sam, dok je jos starateljstvo nad našim detetom bilo zajedničko, odlučio da dete povedem kod svojih roditelja u Užice, što je majka prethodno uskraćivala čitavih godinu dana. Uredno sam tada dao izjavu u policiji, ali zbog same njene izjave po automatizmu su mi izrečene mere zabrane pristupa iako to ni na koji način nije značilo da je nasilja u bilo kom obliku zaista i bilo. Primena hitnih mera je postupak koji se po definiciji preduzima po prijavi jednog od roditelja makar ona bila i neosnovana, sto se meni upravo i desilo. U potpunosti sam sarađivao sa zvaničnim institucijama i trazio zaštititu sopstvenih roditeljskih prava koje mi je majka deteta kontinuirano opstruirala protivno odlukama suda. Prema nedavnom nalazu i mišljenju Centra za socijalni rad nasilja nema niti ga je bilo, i zato i nema potrebe ni za kakvim merama zaštite koje je majka u postupku trazila. Prema privremenim merama suda vezano za postupak u toku, našem detetu je konačno omogućeno da sa ocem može i da putuje u Užice. Žalosno je što se ovaj slučaj prezentuje na jedan ovakav način u medijima skrećući pažnju sa stvarnih slučajeva porodičnog nasilja. Bez želje da minimizujem činjenicu da su žene i deca najveće žrtva porodičnog nasilja svedoči smo jednog trenda obespravljivanja očeva čiji svaki pokušaj borbe za vreme provedeno sa detetom i ostvarivanje roditeljske uloge u životu deteta postaje predmet manipulacije drugog roditelja. Dalje, iznošenje nesitina na moj račun putem medija i to u toku trajanja postupka predstavlja pritisak na sud, što je apsolutno neprimereno. Posebno smatram da mi je bez ikakve osnove, a usled tendencioznog i delimičnog iznošenja činjenica narušen ugled zbog čega ću potražiti obeštećenje na sudu. Molim Vas da bez odlaganja u skladu sa članom 83 Zakona o javnom informisanju i medijima objavite moj odgovor na informaciju koja je nepotpuna i maliciozno interpretirana", izjavio je Vladimir Reković.

Vladimir Reković
foto: Printscreen

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.