"SRPSKU MONIKU BELUČI" OVAKVU NIKADA RANIJE NISMO VIDELI: Iznenadiće vas PRAVO LICE Nataše Ninković
Foto: © ATA Images

svaka čast!

"SRPSKU MONIKU BELUČI" OVAKVU NIKADA RANIJE NISMO VIDELI: Iznenadiće vas PRAVO LICE Nataše Ninković

Glumica pokazuje svoje lice i bez šminke, a ove fotografije su sve oduševile

Objavljeno:

Nataša Ninković je na glumačkoj sceni skoro tri decenije. Ona je svoj talenat pokazala još kao veoma mlada.

Obeležila je domaću kinematografiju kako svojim mnogobrojnim ulogama, tako i svojom lepotom. Ona ima posebne crte lica koje su svakako nešto po čemu se ona ističe.

Iako se približila pedesetoj godini života, ona ima posebnu energiju kojom zrači i koja je podmlađuje. Svoj mladalački duh duguje glumi i porodici. Ona je dosta puta u medijima rekla da su ova dva faktora najviše zaslužna za njene uspehe i izgled.

Nataša Ninković
foto: Printscreen Instagram/natasaninkovic

Ona je uvek bila žena sa stilom, koja je svojom pojavom privlačila mnogo pažnje, pa je svojim poslednjim pojavljivanjem iznenadila sve prisutne. Došla je bez trunke šminke na promociju nastavka serije u kojoj igra.

Ovaj hrabar potez je oduševio mnoge, a komentari su bili pozitivni jer je glumica i bez trunke šminke veoma lepa i privlačna.

Glumica i na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima nema ni trunku šminke, pa možete videti u galeriji kako izgleda:

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/natasaninkovic

Smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak i isiče da joj za sada ne smetaju i da ne namerava da ih operiše. Mada je priznala da se premišljala nekoliko puta.

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.