"NEKA JOJ BOG SUDI, TREBA DA OSTANE U PRITVORU!" Marina Visković i Kristina Spalević UŽASNUTE, odmah su reagovale
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

iskreno

"NEKA JOJ BOG SUDI, TREBA DA OSTANE U PRITVORU!" Marina Visković i Kristina Spalević UŽASNUTE, odmah su reagovale

Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, a mnoge poznate ličnosti su se oglasile za naš portal.

Objavljeno:

Cela Srbija je ostala skamenjena i besna kada je jezivi snimak ugledao svetlost dana.

Snimak na kome se vidi kako majka krvnički tuče devojčicu od jedva tri godine dana, uzburkao je javnost, ali i "stručne" službe koje su momentalno reagovale inicirane zlostavljanjem deteta.

Centar za socijalni rad odmah je iz porodice izmestio dvoje dece, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Grocka, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su S. Đ. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Grocka, Majka, Dete
foto: Zorana Jevtić

Mnoge poznate ličnosti su oštro reagovale na ovaj slučaj, a sada su se oglasile još dve dame za naš portal. Marina Visković i Kristina Spalević su se jako potresle.

Kristina je trudna, te je zbog toga izbegavala da pogleda snimak, ali je na kraju ipak slučajno videla isti i ostala u šoku.

Kristina Spalević
foto: KURIR TELEVIZIJA

- Pakao, šta da kažem. Kada sam čula i čitala da postoji video, izbegavala sam sve moguće linkove jer sam znala da to ne mogu da gledam, a da se ne potresem nenormalno. Međutim, jutros oko 6h je neko izbacio video na story i kad sam otvorila skamenila sam se i nisam mogla da odvojim pogled. Ceo dan sam pod utiskom, slike su mi pred očima i jako sam zabrinuta za tu decu. Videla sam da su preuzeti od strane CZR, mada mi je tuga i kada pomislim da će odrastati u domu, iako je svakako bolje nego da žive u onim uslovima. Majci neka sudi Bog, nadam se da ce zakon biti na strani pravde i da ce ostati iza resetaka ili na psihijatriji doživotno. Ne mogu da verujem da je bilo koje biće sposobno da bude onakav monstrum, najgore se osećam kad pomislim da ko zna koliko ovakvih porodica postoji, a da deca ili zene nisu imale “sreću” da njihova priča dođe do javnosti. Skandalozno je koliko raste broj zlostavljanih zena i dece svaki dan, moramo da naučimo da prepoznamo i da pomognemo kada možem, a ne da žmurimo i “gledamo svoja posla” - rekla je Kristina za Espreso.

Marina Visković
foto: printscreen

Marini Visković je vest da je majka uhapšena ulepšala dan, a nada se da će mala Milica biti konačno srećna.

- Ulepšalo mi je dan kada sam videla da je u pritvoru i treba da ostane tamo. Tačnije, više me zanima Milica da bude srećna. Ja sam užasnuta ovako dolazi do najgorih tragedija i na vreme mora da se reaguje - zaključila je pevačica za naš portal.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.