OBELODANJENE SVE TAJNE IZ PROŠLOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ništa se nije znalo, OGROMAN ŠOK, da li je MOGUĆE?
Foto: Printscreen/Instagram/serifovic

iznenadila sve

OBELODANJENE SVE TAJNE IZ PROŠLOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Ništa se nije znalo, OGROMAN ŠOK, da li je MOGUĆE?

Kako se može videti u njenom godišnjaku iz Prve kragujevačke gimnazije, Marija nije sa uspehom završila razred, pa je zbog toga nastavno-naučno veće upućuje na polaganje razrednog ispita iz čak četiri predmeta

Objavljeno:

Marija Šerifović je na domaćoj estradnoj sceni postigla uspeh kakvim malo ko može da se pohvali, ali izgleda da joj školski dani nisu baš išli kako je htela.

Pevačica je u rodnom Kragujevcu završila osnovnu i srednju školu, što joj je očigledno teško palo. Nerado je išla na nastavu, pa je zbog toga u četvrtoj godini gimnazije jedva završila razred.

Kako se može videti u njenom godišnjaku iz Prve kragujevačke gimnazije, Marija nije sa uspehom završila razred, pa je zbog toga nastavno-naučno veće upućuje na polaganje razrednog ispita iz čak četiri predmeta!

- Marija Šerifović, kći Rajka i Verice - muzičara, rođena 14. novembra 1984. godine u Beogradu. Nije sa uspehom završila razred, već se upućuje na polaganje razrednog ispita iz: sociologije, filozofije, francuskog jezika i fizičkog vaspitanja - piše u ovom godišnjaku.

1 / 4 Foto: Printscreen

Iz ovoga se može zaključiti da je do slanja Šerifovićke na razredni ispit došlo zbog velikog broja izostanaka sa časova, a zakon propisuje da se učenik upućuje na razredni ispit ako nije prisustvovao trećini časova od ukupnog fonda za jedan predmet, što je u praksi oko 25 izostanaka iz jednog predmeta.

Razredni ispit nije jednostavan za učenika jer se odgovara celo gradivo, tako da možemo samo da pretpostavimo koliko je trebalo truda i vremena da Marija nadoknadi sve ono što je propustila tokom poslednje godine školovanja u gimnaziji.

I sama Marija je jednom prilikom istakla da je želela da upiše srednju muzičku školu, ali pošto nije stigla da se spremi za prijemni, upisala je Prvu kragujevačku gimnaziju.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.