ZBOG OVOG SE VIKI SIGURNO KAJE! Ovi HITOVI nisu na kraju završili u "NJENIM RUKAMA", jedan je snimila KUMA CECA
Foto: Ana Paunković

nije imala sreće

ZBOG OVOG SE VIKI SIGURNO KAJE! Ovi HITOVI nisu na kraju završili u "NJENIM RUKAMA", jedan je snimila KUMA CECA

Ovo je malo poznato.

Objavljeno: 14:04h

Folk zvezda Viki Miljković ima veliki broj hitova u svojoj muzičkoj karijeri.

"Crno na belo", "Mahi mahi", "Nikom nije lepše nego nama", "Obeležena", "Hajde vodi me odavde", "Mariš li" i "Ne znam šta si tugo moja" su samo neki od njih.

U toku karijere popularna pevačica je odbila da snimi mnoge pesme koje su joj bile nuđene. Ipak, dve pesme koje su prvo njoj ponuđene na kraju su završile kod njenih koleginica i postale su hitovi.

"Polje jagoda" je pesma koja je prvo ponuđena Violeti, ali ju je ona odbila, a na kraju je tu pesmu snimila Dara Bubamara. I ta pesma je postala hit.

Dara Bubamara
foto: Damir Dervišagić

Tačnije, Viki je prvo od Dragana Brajovića Braje kupila pesmu "Polje jagoda", ali je posle tu pesmu zamenila za "Crno na belo", jer je Braja autor obe pesme, a "Polje jagoda" kasnije završila kod Dare.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Jedan hit je završio kod Violetine kume - Svetlane Cece Ražnatović. Naime, prvo je Viki dobila ponudu da snimi "Jadna ti je moja moć", ali je ona na kraju nije snimila već Ceca. I ta pesma Ražnatovićke je postala veliki hit.

Pesmu "Jadna ti je moja moć" je baš pisana za Viki, po ideji Marine Tucaković, a Damir Handanović je uradio melodiju. I njoj se na kraju nije svidela ta pesma i prepustila je dalje. Ona su je Marina i Damir ponudili Ceci i ta pesma je postala jedan od najvećih hitova sa Cecinog albuma "Autogram".

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.