SMOTALA OŽENJENOG, BILA SA CECINIM BRATOM: Evo gde je danas i šta radi ČUVENA pevačica FOTO
Gabrijela Pejčev, Foto: Printscreen

promenila se

SMOTALA OŽENJENOG, BILA SA CECINIM BRATOM: Evo gde je danas i šta radi ČUVENA pevačica FOTO

Po izlasku iz rijalitija objavila je jedan singl

Objavljeno: 13:03h

Pevačica Gabrijela Pejčev na muzičku scenu stupila je kroz poznata muzička takmičenja, međutim, veliku pažnju privukla je veliku učešćem u rijalitiju "Farma" 2015. godine, nakon čega se povukla iz javnosti.

Mnogi je pamte po ljubavnoj romansi sa manekenom Radetom Lazićem, ali i zanimnljivim dešavanjima kada je u "Farmu" ušao Semir Džanković, njen oženjeni kolega sa kojim je nekoliko meseci bila u vezi.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Po izlasku iz rijalitija objavila je jedan singl, upustila se u vezu sa rukometašem Milošem Medenicom, sa kojim se čak i verila, ali i raskinula istu.

Gabrijela nije uspela da ostvari veliku karijeru iako su joj mnogi predviđali uspeh. Ipak, ona se više proslavila skandalima nego pevanjem, te su je mnogi danas i zaboravili.

Podsetimo, pevačica Gabrijela Pejčev priznala je jednom prilikom da je bila u depresiji nakon rijaliti takmičenja i da se zbog toga povukla sa scene.

- Imala sam momente depresije posle takmičenja i kada se desila medijska bomba. U mojim dvadesetim godinama tada, nisam mogla da podnesem što je to vreme nosilo. Bilo mi je potrebno da se povučem, saberem i da prođem kroz neke teške situacije - navela je Pejčeva tada.

Bonus video:

03:29

OVO SE NIKADA NA ESTRADI NIJE DOGODILO! Gabrijela Pejčev jasno stala na stranu Milice Pavlović: Ne može NIKO da ti ubira plodove!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.