ĆERKA SRPSKOG MOĆNIKA ŽIVI U ČISTOM LUKSUZU: Mnogi ne mogu da veruju da ŽENA izgleda ovako posle 3. POROĐAJA
Foto: Printscreen Instagram

Sve je iznenadila

ĆERKA SRPSKOG MOĆNIKA ŽIVI U ČISTOM LUKSUZU: Mnogi ne mogu da veruju da ŽENA izgleda ovako posle 3. POROĐAJA

Anja je pozirala u izazovnoj haljini koja je sve oduševila

Objavljeno:

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković,Anja Stojković 2019. godine izgovorila je sudbonosno “da” suprugu Igou Valenteu čak tri puta.

Nakon venčanja u Parizu, usledile su dve glamurozne proslave, jedna u Beogradu a druga u iznajmljenom luksuzanom hotelu na jugu Francuskog grada Antibe.

Anja je aktivna na Instgarmu pa možemo da vidimo kako uživa u luksuznom životu sa svojom velikom porodicom. Naime, na njoj se ne može videti da je ikad bila trudna, budući da ima manekensku figuru i izuzetno brine o sebi.

Anja je pozirala u izazovnoj haljini koja je sve oduševila, a komentari koji su, naravno, bili samo pozitivnu su pljuštali kao kiša.

Duboki šlic pokazao je izvajanu nogu od koje zahtaje dah!

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Snežana, supruga Dragana Stojkovića Piksija, nedavno je javno pričala o njemu.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga tada za "Stori".

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - navodi Snežana.

Podsetimo, Anja Stojković, ćerka fudbalskog trenera Dragana Stojkovića Piksija, pre par meseci se porodila i na svet donela treće dete.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.