SVI ŽIVIMO U UBEĐENJU DA SU VLADA I RELJA BILI JEDINI ČLANOVI "ELITNIH ODREDA", TO NIJE TAČNO: Imalo ih je JOŠ 2
Foto: Youtube printscreen/Elitni Odredi TV

kakav šok

SVI ŽIVIMO U UBEĐENJU DA SU VLADA I RELJA BILI JEDINI ČLANOVI "ELITNIH ODREDA", TO NIJE TAČNO: Imalo ih je JOŠ 2

Prvi studijski album izdali su pod nazivom „Oko sveta“ 2010. godine. Ovaj album je takođe predstavljao prelaz od hip hopa do više R&B orijentisane vrste muzike

Objavljeno:

Grupa je osnovana 2005. godine. Grupa se na početku zvala Ulični Pesnici Kru (UPC), koja je bila formirana od strane dva školska druga, Relje Popovića i Vladimira Matovića, u sedmom razredu osnovne škole.

Oni su promenili ime grupe u Elitni Odredi 2005. godine i grupa dobija još dva člana, Nemanju Poznanovića i producenta Vladana Paunovića. Ha samom početku članovi ove grupe su snimali pesme isključivo za sebe, a kasnije i za širu publiku.

Prvi singlovi grupe su „Ako ste za rakiju“, „Biće ekstra“, „Sale“ i drugi. Godine 2008. sa izdavanjem jedinstvene pesme „Moja jedina“ grupa je stekla široku popularnost širom Srbije i drugih bivših republika SFRJ, gde često održavaju koncerte. Nemanja Poznanović i Vladan Paunović uskoro napuštaju grupu.

1 / 4 Foto: prentscreen, facebook

Prvi studijski album izdali su pod nazivom „Oko sveta“ 2010. godine. Ovaj album je takođe predstavljao prelaz od hip hopa do više R&B orijentisane vrste muzike. Veliki uspeh postigli su sa pesmom „Beograd“ koju izvode zajedno sa Di-džej Šonetom i Anabelom.

Kasnije su snimili i pesmu „Nisi s njom“ u duetu sa Miom Borisavljević. U leto 2012. godine snimili su svoju veoma uspešnu pesmu „Ne koči“. Krajem 2012. izašao je spot pesme „Ljubavi moja“ koju su otpevali zajedno sa Dadom Polumentom. U jesen 2013. godine izašao je hit „Zapali grad“. Krajem iste godine objavili su pesmu "Ima mnogo žena i kafana“. Početkom 2014. godine održali su i veliku turneju u Australiji.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Vikipedija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.