SRBI SU JE ZVALI KEVA, A NJENO IME NEMA ŠANSE DA IKAD ZABORAVITE: U rijalitiju je pravila HAOS a ovo je PREŽIVELA
Foto: Print Screen Youtube

KO BI REKAO?

SRBI SU JE ZVALI KEVA, A NJENO IME NEMA ŠANSE DA IKAD ZABORAVITE: U rijalitiju je pravila HAOS a ovo je PREŽIVELA

Keva, kako su je od milošte zovali farmeri, svojevremeno je ispričala šta joj se desilo

Objavljeno:

Zorica Marković je jedna od učesnica „Farme“ rođena 13. oktobra 1967. godine u Beogradu. Javnosti je postala poznata učešćem u Velikom Bratu 2015. godine, kada su je mnogi mešali sa imenjakinjom, turbo-folk pevačicom i višestrukom učesnicom rijalitija, Zoricom Marković.

Učesnica "Farme 7" Zorica Marković dva puta je preživela kliničku smrt, što je potvrdio i njen suprug Simo Marković

Keva, kako su je od milošte zovali farmeri, svojevremeno je ispričala šta joj se desilo:

Zorica Marković Keva, Zorica Marković
foto: Print Screen Youtube

- Kada mi je perforirala žučna kesa, bila sam izmežu života i smrti. Sećam se laganog tonjenja, kao da padam sa visine. Tad sam se našla na proplanku. Ništa lepše nisam videla. Svesna sam da mi mnogi nisu poverovali, ali sve vreme sam bila obasjana svetlošću. Najednom su se ispod drveta pojavili moj pokojni otac i sestrić. Oni su me oterali odande i rekli mi da mi tamo nije mesto. Nakon toga vratila sam se u život.

Zoričinu priču potvrdio je i njen suprug Simo, te otkrio da se klinička smrt dogodila, nažalost, dva puta.

Zorica Marković Keva, Zorica Marković
foto: Print Screen Youtube

- Prvi put joj se dogodila klinička smrt kad je imala perforaciju žučne kese. Bili smo jako zabrinuti. Odstranili su joj žuč, zato sada stalno pije sodu. Više puta mi je prepričala to iskustvo, a i razumljivo je što je videla baš sestrića Vlada. Bila mu je poput majke i bio je veoma vezan za nju. On je rano izgubio život, sa samo 28 godina, usled povreda koje mu je naneo pas. Posle tog događaja ona je promenila poglede na svet. Nažalost, prilikom porođaja to joj se ponovo dogodilo. Dok sam ja slavio rođenje deteta, javili su mi da ona umire. Preselo mi je. I tada je imala sećanja na to iskustvo, ali ne jasna kao prvi put. Tada je videla i oca i zeta i sestrića, ali spasli su je, to je najvažnije - ispričao je Simo za "Pinkov" portal.

Farmeri su primetili i da se Zorica Marković Keva čudno ponašala kada je na vratima kuće ugledala Halida Muslimovića, pa je domaćica rešila da pojasni stvari.

1 / 3 Foto: Print Screen Youtube

Ona je šokirala sve farmere priznavši da je sa bosanskim pevačem nekada davno bila u ljubavnoj vezi.

"Da, Halid Muslimović je moj prijatelj, moja neka davna veza i moj muž to zna", istakla je Keva, dodavši da se džabe trude svi oni koji ovakvim pričama i insinuacijama pokušavaju da naruše njen skladan brak sa suprugom Simom.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.