ŽENA SA SLIKE VIŠE NIJE LEPA ŠEHERZADA KOJU POZNAJETE! Turska glumica NE LIČI NA SEBE
Foto: Printscreen/Instagram/berguzarkorel

promena!

ŽENA SA SLIKE VIŠE NIJE LEPA ŠEHERZADA KOJU POZNAJETE! Turska glumica NE LIČI NA SEBE

Berguzar Korel izazvala salvu reakcija

Objavljeno:

Berguzar Korel glumica je koja je svojom lepotom očarala Srbiju kada je serija "1001 noć" u kojoj je tumačila glavnu ulogu počela još davne 2011. godine da se emituje na našim prostorima. Inače bila je to prva turska serija koja je emitovana kod nas, a veličanstvena Šeherezada osvojila je srca mnogih. Sa suprugom Halitom Ergenčom, poznatijim kao Sulejman iz istoimene serije, ona uživa kako u ljubavi tako i velikoj popularnosti, a iako se sa malih ekrana povukla te posvetila porodici svaki njen korak prati se u stopu. Tako je izgled lepe glumice neprestano na meti komentara, a nova frizura Berguzar Korel glavna je tema ovih dana, kako turske tako i domaće javnosti.

Glumica je na svom "Instagram" profilu koji verno prati više od dva miliona ljudi, objavila fotografiju i mnoge šokirala imajući u vidu da se turska lepotica odvažila na drastičnu promenu izgleda.

Ona je naime svoju tamnosmeđu kosu osvežila svetlijim pramenovima, a odlučila se i da skrati šiške što je znatno doprinelo promeni.

- Opet ja to uradih - napisala je uz šaljivi emotikon dok komentari na račun njenog mladalačkog izgleda nisu prestajali da se nižu i svi se slažu da je nova frizura Berguzar Korel savršeni izbor za jesenje dane te da joj savršeno pristaje.

Inače, ovo nije prvi put da glumica iznenadi svoje fanove promenom frizure, a najdrastičnija je bila ona kada je dugu, bujnu kosu odsekla za potrebe snimanja poslednje epizode serije "Ti si moja otadžbina". Tada se Berguzar ošišala na kraći bob, a mnogi su bili šokirani imajući u vidu da je kosa bila ne samo njen zaštitni znak već i izvor prihoda, zahvaljujući unosnim reklamama koje je snimala.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.