NIJE JOJ DOVOLJAN JEDAN! Voditeljka u vezi sa DVA MUŠKARCA
Foto: Printscreen

au!

NIJE JOJ DOVOLJAN JEDAN! Voditeljka u vezi sa DVA MUŠKARCA

Ne planira da se udaje

Objavljeno:

Voditeljka Kerol Vorderman, koja ima 61 godinu, govorila je o svojim ljubavnim vezama i iznenadila javnost kada je objaavila da obožava poliandriju.

Poliandrija je vrsta poligamne bračne zajednice koju sačinjavaju jedna žena i više muškaraca. Ona mnogima predstavlja tabu temu, većina ljudi je posmatra sa predrasudama, ali to nije slučaj kod britanske voditeljke Kerol Vorderman (61).

Kako prenosi "Mondo", objasnila je da ne može da zamisli život sa jednim partnerom, kao i da je takva "teorija usađena" ženskom polu zbog majki koje su govorile ćerkama da "moraju da se udaju". Voditeljka preferira nekoliko partnera istovremeno i kako kaže, oni joj nikada ne traže ljubav. Već deset godina vodi ovakav način života.

- Naše majke su nam govorile da bi trebalo da se udamo sa 18, 19 i 20 godina, tako da smo počele da verujemo da postoji jedan partner za celi život. Moje gledište nije baš tako. Zanemarila sam traženje 'one' jedne osobe i imam nekoliko njih koje smatram 'posebnim prijateljima' - rekla je Vorderman i objasnila da se njeni partneri ne poznaju međusobno, ali da svaki zna za onog drugog.

1 / 2 Foto: Printscreen

- To je vrlo iskren odnos. Oni ne traže ljubav, oni traže društvo, prijateljstvo, to može da se pretvori u ljubav. Godine su zaista nevažne. Polovina prvih brakova završi se razvodom. Vreme je da se razbije ovaj besmisleni tabu da bi osoba trebalo da ima jednog partnera do kraja života. To je pakao - zaključila je ona.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.