"AMAN JELISAVETA"! IZDANJE GLUMICE FRAPIRALO JAVNOST: Bujne grudi spakovala u MINIJATURNI BRUS i tako izašla
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

opa

"AMAN JELISAVETA"! IZDANJE GLUMICE FRAPIRALO JAVNOST: Bujne grudi spakovala u MINIJATURNI BRUS i tako izašla

Jelisaveta Orašanin Teodosić zasenila sve manekenke na Nedelji mode u Parizu

Objavljeno: 10:22h

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš, Miloš Teodosić pre pet godina su stali na ludi kamen i od tada su gotovo nerazdvojni.

Oni su se nedavno preselili u Italiju, nakon što je Miloš potpisao ugovor za košarkaškim klubom iz Bolonje.

Izgled Jelisavete Orašanin svakodnevno puni medijske stupce, pa se tako komentariše šta je obukla, kako izgleda u kupaćem kostimu, koje sve intervencije je radila na sebi.

Nedavno je povećala grudi, a klinika u kojoj je obavila intervenciju napravila je spisak svih estetskih korekcija i operacija koje je glumica uradila na sebi.

Glumica je, podsetimo, krajem prošle godine bila na intervenciji u jednoj beogradskoj klinici i stavila implantate od 300 kubika.

- Jelisaveta je oduvek htela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna što su joj male. Želela je da to koriguje, ali nikako pre nego što postane majka. Kako je dobila dvoje dece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož - kaže, podsetimo, izvor blizak glumici za "Blic".

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreemn / Instagram / jagodenamagli

- Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom - dodaje izvor.

Jelisaveta je, naime, kako navodi klinika u kojoj je bila na ulepšavanju, osim što je ugradila silikonske implante u grudi, korigovala i usne, jagodice, u čelo ubrizgavala botoks.

Supruga Miloša Teodosića, srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, očarala je sve na Nedelji mode u Parizu, kada se na jednoj reviji pojavila u crnim širokim pantalonama i sakou, ispod kojeg je nosila samo grudnjak.

Jelisaveta je na Instagramu objavila slike svog modnog izbora, a osim kreatora čijoj je reviji prisustvovala, glumica je nosila i komade Stele Mekartni i tako i sama postala "zvezda večeri", sudeći po reakcijama prisutnih na reviji, ali i pratilaca na Instagramu koji su joj pisali "da se u poslednje vreme izbezobrazila modnim odabirima", ali i da nikada nije izgledala bolje. Pojedini su pisali i "aman, Jelisaveta", misleći na njeno zategnuto telo i trbušnjake.

Jelisaveta je pre nekoliko dana objavila sliku iz kupatila u Parizu, na kojoj nosi providni korset, ali je pogled pratilaca tada bio prikovan za nešto drugo. Komentari na račun njenog izgleda su pljuštali, ali je pojedinim korisnicima za oko zapao daljinski u kupatilu - "Ostao ti daljinski na ogledalu...", glasio je jedan od komentara.

Pogledajte Jelisavetu na reviji:

I taj famozni daljinski u kupatilu... ili korset:

Bonus video:

00:06

Jelisaveta Orašanin zapalila provokativnim bikinijem na Maldivima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.