ZA NJIHOVU ROMANSU SE SAZNALO TEK KADA SU SE RASTALI: Znate li kog dasu je ljubila Vesna Čipčić
Foto: Marina Lopičić

promena!

ZA NJIHOVU ROMANSU SE SAZNALO TEK KADA SU SE RASTALI: Znate li kog dasu je ljubila Vesna Čipčić

Partner Vesne Čipčić dugo se nigde nije mogao videti

Objavljeno:

Dok je već godinama unazad nepoznato ko je partner Vesne Čipčić i da li ga poznata glumica uopšte ima, nedavno je na površinu isplivala jedna njena ljubav iz prošlosti koja je sve šokirala. Verovatno ništa ne bi odjeknulo tako snažno da se ne radi o ocu jedne poznate pevačice pa je čitava priča ubrzo postala dosta intrigantna.

Poznata glumica već dugo nije potvrđivala svoj emotivni status, a sve otkako se razvela od supruga Aleksandra Alača, s kojim je dobila ćerku Anju i sina Ivana, nije govorila o svom ljubavnom životu. Međutim, veza o kojoj se ovih dana govori potvrđuje da glumica jeste bila ostvarena u ljubavi nakon braka sa Alačom.

Naime, partner Vesne Čipčić nakon razvoda bio je Zoran Tairović, otac poznate folk pevačice Tee Tairović, koja pre više od deset godina kada je ova veza trajala, doduše, nije bila poznata ličnost. Za njihovu romansu se saznalo 2012. godine, kada su se i rastali, ali ono što je zanimljivo jeste da su pune četiri godine bili u ljubavi. Vesna se nikada nije naročito oglašavala o tome, a Tairović jeste potvrdio da su bili u vezi, iako je istakao da već duže od decenije nisu zajedno.

O njihovoj romansi jednom su za medije posvedočile komšije Zorana Tairovića i otkrile da bivši partner Vesne Čipčić više ne stanuje na istoj adresi otkako se sve dogodilo.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.