JANA TODOROVIĆ PROMENILA PROFESIJU: Otišla na SELO pa počela da se bavi OVIM ZANATOM
Foto: © ATA Images

iznenadila

JANA TODOROVIĆ PROMENILA PROFESIJU: Otišla na SELO pa počela da se bavi OVIM ZANATOM

Naime, pevačica je nedavno kupila malinjak kod Arilja

Objavljeno:

Pevačica kod Arilja kupila dva hektara zemljišta, na kom će da uzgaja dve sorte najtraženijeg voća, a za sve ima podršku porodice i supruga Ivana.

Pevačica Jana Todorović, otkako je zatvorila restoran koji je počeo sa radom malo pre pandemije korona virusa, a sada već četiri meseca na vratima stoji katanac, dugo je razmišljala kojom drugom delatnošću da počne da se bavi pošto se u ugostiteljstvu nije proslavila, rešila je da se oproba u biznisu sa malinama. Naime, pevačica je nedavno kupila malinjak kod Arilja.

– Jana iz ugostiteljstva prelazi u poljoprivrednike! Iako je toliko uspešna i popularna kao pevačica, ona stalno ima potrebu da se ostvari u još nekom biznisu u koji će da ulaže novac. Tako je nedavno i rešila da pazari dva hektara zemljišta pod malinama i 60 ari placa – priča izvor blizak pevačici za Republiku, i otkriva detalje Janinog novog biznisa.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

– U pitanju su dve sorte ovog voća, koje je veoma traženo, jedna je najtraženija vilamet malina, a druga hertidž, koja uspeva i u plastenicima. Domaćin od kog je kupila već dobro uređene parcele više nije mogao finansijski da održava biznis, pa je želeo da proda imanje nekome ko može da ulaže novac.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.