NAŠA POZNATA PEVAČICA MAZNULA ČUVENOG FUDBALERA: Isplivale njihove PRIVATNE FOTKE, vrlo su INTIMNI
Foto: Privatna arhiva

slatki su

NAŠA POZNATA PEVAČICA MAZNULA ČUVENOG FUDBALERA: Isplivale njihove PRIVATNE FOTKE, vrlo su INTIMNI

Radujko je sa Emom navodno u vezi nekoliko meseci, dok se prva informacija o ovom paru, odnosno da su zajedno, pojavila sredinom avgusta

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Uroš Račić i zvanično je potvrdio da se nalazi u emotivnoj vezi sa pevačicom i tiktokerkom Emom Radujko!

Tačnije, to je na društvenim mrežama potvrdila upravo Ema koja je na svom Instagram profilu podelila prve zajedničke fotografije sa plaže - najverovatnije one u Bragi.

Radujko je sa Emom navodno u vezi nekoliko meseci, dok se prva informacija o ovom paru, odnosno da su zajedno, pojavila sredinom avgusta.

- Uroš i Ema su u vezi nekoliko meseci. Smuvali su se pre njenog punoletstva. U početku nikome nisu pričali o tome. Kako sam ja čuo, Uroš nije hteo da se provlače po novinama jer su nju u poslednje vreme pratili samo skandali. Ona je radila tokom leta, a on je otišao na more u Crnu Goru, odakle je pratio njene nastupe.

Kad je završila s poslednjom tezgom u Budvi, Ema je spakovala kofere i otišla u Španiju - pisali su mediji o njima, pozivajući se na kontakte bliske njima.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.