EVO KAKO JE GORICA NEŠOVIĆ IZGLEDA PRE NEGO JE OBOLELA: Videlo se da je SREĆNA,nakon OVIH PRIZORA bi i KAMEN PLAKAO
Foto: Public

mnogo tužno

EVO KAKO JE GORICA NEŠOVIĆ IZGLEDA PRE NEGO JE OBOLELA: Videlo se da je SREĆNA,nakon OVIH PRIZORA bi i KAMEN PLAKAO

Gorica je bolovala od dijabetesa koji joj je oduzeo žvito, a koliko je to uticalo na nju najbolje govore fotke od pre skoro deceniju kada smo se svi budli uz njen glas

Objavljeno:

Novinarka i najlepši glas Srbije, Gorica Nešović, preminula je danas u 59. godini.

Voditeljka je za na kraju prošle godine izjavila sledeće:

"Mnogo volim Novu godinu. Jelku kitim u prvoj nedelji decembra. Velika, bogata, kao prava, a veštačka. Prošle godine sam htela novu da kupim, jer je ova stara jedno deset godina, ali nijedna nije bila bolja i lepša od ove koju imam. Mislim da će poslužiti i ove godine. Prvo je raširim u prostoru i onako zelena, bez ukrasa, stoji jedno nedelju dana, a onda – polako se kiti i doteruje. Kad uđem u kuću, prvo nju ugledam i pregledam, pa mi sve nekako lepo oko srca." - rekla je pa dodala:

Kad sam bila dete, kupovali smo tzv. pravu jelku, ali je bila sečena i zbog toplote vrlo brzo bi one iglice počele da otpadaju. Tuga. Tako, tata jedne godine donese veštačku. Nije bila velika, ali bogata, ma kao prava. Ukrasi su bili krti i lomljivi, moralo je vrlo oprezno sa njima. Od krep-papira smo pravili girlande i razvlačili od lustera ka uglovima plafona, duvali ko zna koliko balona, a na lice i kosu stavljali šljokice. Sijalo je na sve strane. A tek lampice koje žmirkaju! Nekoliko sekundi pre ponoći, palili smo prskalice, da sve zaiskri, pa koliko iskrica toliko i želja i nade da će se bar neke ispuniti. - rekla je ona tada pa zaključila:

1 / 3 Foto: Printskrin: TV Nova S

Mama je pravila vanglu ruske salate, peklo se i neko meso, tegle pune turšije i ostalih kiselih salata otvarale su se po želji. Jedne godine dobije super recept za tulumbe u kojima smo se davili, pa je to bila naša dečja želja. Bila je moderna i sangrija, u velikoj staklenoj činiji vino sa voćem i šećerom, pa smo i mi deca malo voleli da probamo. Malo udari u glavu, taman da poveća raspoloženje. Tri dana jedemo u dnevnoj sobi, držeći tanjire u krilu, što je inače bilo nedopustivo tokom godine, ali ta tri dana sve može. Ceo dan se prevrćemo sa fotelja na krevet, filmovi po ceo dan na ukupno dva kanala, Prohujalo sa vihorom, Doktor Živago… onda neki vestern i – uživanje. Nikakav spektakl, nema vatrometa, nema nekog specijalnog provoda, ali sve je tako lepo. Iskre radosti na svakom ćošku.

Gorica je bolovala od dijabetesa koji joj je oduzeo žvito, a koliko je to uticalo na nju najbolje govore fotke od pre skoro deceniju (koje možete pogledati u nastavku) kada smo se svi budli uz njen glas.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.