ŽENE U SRBIJI SU GA OBOŽAVALE, A ONDA JE DOŽIVEO 2 TRAGEDIJE: Danas nema šanse da ga PREPOZNATE, DRUGI ČOVEK
Foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

ko je bre ovo?

ŽENE U SRBIJI SU GA OBOŽAVALE, A ONDA JE DOŽIVEO 2 TRAGEDIJE: Danas nema šanse da ga PREPOZNATE, DRUGI ČOVEK

Iako se povukao sa javne scene, nije odustao od muzike.

Objavljeno:

Srpski pevač Daniel Bogdanović bio je popularan tokom devedesetih godina prošlog veka i tokom prošle decenije u našoj zemlji kao pevač pop grupe “Mag”. Daniel je prvo sa pevačicom Mari Mari, a onda sa Tijanom nizao hitove i nastupe, a onda je nestao sa muzičke scene kada se grupa raspala 2005. godine.

Daniel se posvetio studijskom radu i porodičnom životu, a onda je 2020. godine prošao je kroz teške momente. On se oženio 2013. godine, a onda je u kratkom vremenskom periodu ostao bez supruge i oca.

Daniel Bogdanović, Mag
foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

– Da, tačno je.. Ostao sam bez oca i žene, teška bolest. To je bio takav šok i bol da se to rečima ne može opisati. Izgurao sam sve to kroz rad i svirke, to me je malo spaslo da ne padnem u totalni očaj. I naravno, zbog deteta, imam sina od pet godina. Nemam ja taj luksuz da padnem, moram dalje, šta ću”, rekao je Daniel za “Kurir”.

Iako se povukao sa javne scene, nije odustao od muzike.

– Nastavio sam da se bavim muzikom, od nje živim, ali ne od muzike estradnog tipa. Radim svirke klupskog tipa, uz klavir, ali radim i za druge aranžmane i kompozicije. Autor sam aranžmana za hit duet “Unapred gotovo” Severine i Petra Graša. Trenutno sviram sa OK bendom. Estrada me je rano zasitila. U sve sam ušao mlad, a grupa Mag je prestala da postoji pre 15 godina- rekao je Daniel.

Daniel Bogdanović, Mag
foto: Print Screen Youtube/M7 Schäfer

Muzičar je otkrio da nije u kontaktu sa pevačicama iz grupe.

– Nismo u svađi. Mi se nismo nikad ništa specijalno družili ni kad smo bili aktivni u grupi, tako da je prekid kontakta bio sasvim spontan. Koliko znam, Tijana se više ne bavi ovim poslom, a Mari Mari ima školicu pevanja. Kada bismo se sreli, sigurno bismo se ispričali najnormalnije- objašava on.

Nekadašnji lider grupe “Mag” ističe da ne bi bio učesnik rijalitija poput nekih njegovih kolega:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

– To nikako nije moj fazon. Ne bih to nikad uradio. Ja sam se i povukao iz estradne priče na vrhuncu popularnosti. Meni je moj prvi autorski album bio najbolja reklama. Pojavljivali smo se u tadašnjem “Siti klubu”, na svim televizijama, to je bilo neko drugo vreme i način promocije. Sada moraš ići u rijaliti i potpuno ogoliti svoju privatnost da bi promovisao neku pesmu, žao mi je što je tako. Ne bih nikog da uvredim, ali mene to zaista ne zanima- rekao je Daniel.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.