KAD BUDETE VIDELI KAKO SADA IZGLEDA KAĆA ŽIVKOVIĆ PAŠĆE VAM VILICA: Promenjen LIČNI OPIS, jel ovo ISTA OSOBA?
Foto: Instagram

opa bato!

KAD BUDETE VIDELI KAKO SADA IZGLEDA KAĆA ŽIVKOVIĆ PAŠĆE VAM VILICA: Promenjen LIČNI OPIS, jel ovo ISTA OSOBA?

Svima se posebno dopao gornji deo koji je raskopčala

Objavljeno: 10:11h

Pevačica Katarina Živković objavila je snimak kojim je naterala pratioce da ga pogledaju nekoliko puta.

U popularnom takmičenju ostvarila je zapažen uspeh kada je ušla u top deset pevača koji su dobili pesmu i ugovor sa „Grand produkcijom“. Nakon toga, usledio je prvi singl „Kad te ne volim“, a ubrzo i drugi hitovi koji su je proslavili i izdvojili od ostalih učesnika ovog talent šoua. Danas važi za jednu od najtraženijih, ali i najzgodnijih pevačica na našoj estradi.

Iako je prepoznatljiva po tamnoj kosi, pevačica je na početku svoje karijere bila plava, a za ovih 14 godina na javnoj sceni, ne krije da je imala nekoliko estetskih korekcija.

Ona je objavila na Instagramu snimak na kom izgleda poput svetskih top-modela, međutim, svima je odmah zapalo za oko da je mlada folkerka potpuno neprepoznatljiva u odnosu na svoj prirodni izgled s početka karijere.

Sada je pokazala vidno zategnuto i preplanulo telo, a sve je začinila posebnim mejkapom.

Katarina Živković
foto: Printscreen

Kaća je na svom Instagramu objavila stori na kojem još jednom pokazala koliko je zgodna.

Ipak, modna kombinacija je pun pogodak ove sezone, te je potpuno uklopila savršenu liniju i taman ten uz nijanse bež boje.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram

Svima se posebno dopao gornji deo koji je raskopčala, a ispod je nosila brushalter sa resicama koje je istakao grudi. Ipak, ravan stomak koji se nazirao je sam mnogih žena, te je jasno da Kaća ne odustaje od teretane i treninga.

Mediji su u nekoliko navrata, pokušavali da je povrede poredeći njene fotografije sa početka i danas, ali ona se od zlonaremnih kritika uvek žustro branila.

-Ne stidim se ovoga nego sam ponosna na ovu 18-godišnjakinju, upornu, malo više lakomislenu, ali vrednu klinku, sa tankim, nacrtanim obravama, blajhanom kosom i stajlingom iz horor filmova. Volim svoje stare slike i snimke jer su oni dokaz i pokazatelj koliko su počeci teški i koliko sam sazrela, napredovala u svakom smislu. Nikada se nemojte stideti vaše prošlosti već učite i radite na sebi, budite ponosni na svaku vašu grešku, da ne kažem „izdanje“. Ja jesam!- odgovorila je Kaća jednom prilikom na medijke uvrede.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.