OVONEDELJNA EPIZODA EMISIJE "PUSTI BRIGU" OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA, SLEDI SPEKTAKL: Pevanje, igra, skečevi, kuvanje
Foto: Promo

spektakularno

OVONEDELJNA EPIZODA EMISIJE "PUSTI BRIGU" OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA, SLEDI SPEKTAKL: Pevanje, igra, skečevi, kuvanje

Glumica i voditeljka emisije Suzana Petričević ove nedelje ugostiće pevačice Leontinu Vukomanović, Ivanu Peters i Nevenu Božović, Jelenu i Zorana Žiku Živanovića iz grupe Zana, ali i kompozitorku i blogerku Divnu Milovanović

Objavljeno:

Ovonedeljna emisija "Pusti brigu" donosi nam do sada nikada zanimljiviju epizodu.

Glumica i voditeljka emisije Suzana Petričević ove nedelje ugostiće pevačice Leontinu Vukomanović, Ivanu Peters i Nevenu Božović, Jelenu i Zorana Žiku Živanovića iz grupe Zana, ali i kompozitorku i blogerku Divnu Milovanović.

Novu zabavnu emisiju "Pusti brigu" u kojoj, pored Suzane Petričević, značajnu ulogu ima i Dejan Šutanovac, možete da pratite nedeljom u terminu od 13 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

00:57

OVONEDELJNA EPIZODA PUSTI BRIGU OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA: Pevanje, igra, skečevi, kuvanje, emisija VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIMA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.