Ovi snimci zagarantovano UBRZAVAJU puls! Najerotičniji spotovi domaće estrade (VIDEO)
Foto: Printscreen

Vrelo i uzbudljivo

Ovi snimci zagarantovano UBRZAVAJU puls! Najerotičniji spotovi domaće estrade (VIDEO)

Seks sve prodaje, pa u poslednje vreme i pesme, kvalitet je postao nebitan, važno je samo ko je više kože pokazao
Objavljeno:

Kada pogledate preglede naših spotova, shvatićete da pokazivanje kože u njima, ali i snimanje erotskih scena zagarantovano rezultiraju uspehom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neke naše zvezde su to iskoristile na pravi način i kada gledate ove spotove, sigurno vam mraz napolju neće biti bitan.

Severina - Da si moj

Iz nekih ranijih Severininih radova mogla se prepoznati njena razuzdana priroda i sklonost ka punom iskorištavanju prednosti svoga seksipila.

Iako je u međuvremenu iza sebe ostavila mnoštvo seksi spotova u kojima svoje telo pokazuje „na izvol'te“, mi smo se iz nostalgije odlučili da na ovu listu uvrstimo spot „Da si moj,“ u kojoj je sreću da se otvoreno mazi i ljubi sa Severinom imao poznati maneken rodom iz BiH Adnan Taletović. Bilo je to vreme kada je Severina nosila kratku kosu i još bila "devojčica" zavodljivog pogleda i neodoljivog devojačkog osmeha, a ovaj spot mamio je naše uzdahe i rasplamsavao maštu o Splićanki. No, Seve se nije dugo zadržala na ovom spotu, te nam je uskoro pokazala baš sve.

Emina Jahović – POSLE MENE

Lepa pevačica prošla je dug put od vesele i pristojne devojčice kojoj su pesme pisali Dino Merlin i Hari Varešanović, do uspešne i mega popularne seks bombe koja nas usrećuje prizorima svog veličanstvenog tela.

Najdalji korak u tome možda je napravila sa spotom "Posle mene“, koji nam pruža privilegiju da Eminino lepo lice, bujne grudi i savršeno isklesano telo gledamo dok se u kupaćem kostimu izvija na jahti i u bazenu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.