BOJANA RISTIVOJEVIĆ JE POSTALA VODITELJKA ZBOG JEDNOG POZIVA: Otkriveni NEPOZNATI DETALJI o čuvenoj PLAVUŠI
Foto: Zorana Jevtić

nije se znalo

BOJANA RISTIVOJEVIĆ JE POSTALA VODITELJKA ZBOG JEDNOG POZIVA: Otkriveni NEPOZNATI DETALJI o čuvenoj PLAVUŠI

Svoja prava interesovanja Bojana je pokazala još tokom studija. Naime, za vreme studija je uspela da pronađe privremeno zaposlenje

Objavljeno:

Bojana Ristivojević, poznata je srpska televizijska voditeljka i novinarka. Ona je rođena u Šapcu, gradu u Mačvanskom okrugu Srbije. Tačnije rečeno, Bojana je rođena 9. maja 1988. godine. Bojana je zbog svog zanimanja, kao i zbog svojih ambicija, napustila svoj rodni grad i preselila se u Beograd. Bojana je svoje detinjstvo provela u selu Zvezd, u neposrednoj blizini Šapca. Jovana ima sestru Jovanu i brata Vuka.

Nakon završene osnovne škole, Bojana je odlučila da upiše Ekonomsko – trgovinsku školu. Jovani je učenje išlo veoma dobro i nakon završenje srednje škole, odlučila je da maksimalno usavrši svoje obrazovanje. Prvo je upisala Visoku poslovnu školu u Novom Sadu. Nakon što je završila, Bojana je u istom gradu upisala i Pravni fakultet. Već smo napomenuli da je Bojana odrastala u seoskoj, mirnoj okolini. Ali, to joj nije nimalo smetalo da se idealno uklopi u gradsku, urbanu sredinu. Bojana je ponosna na svoje detinjstvo i kaže da od sela ne postoji ništa lepše. Ipak, priznala je da nije kao mala volela to što su njeni roditelji čuvali stoku. Kao dete, Bojana je više volela da se igra, što je sasvim normalno. Njen otac je u par navrata pokušavao da je privuče ka stočarstvu.

1 / 6 Foto: Instagram

Obećavao joj je da će joj kupiti sve što poželi, ukoliko bude kraj stoke. Bojana je jednom priliko poslušala oca i na taj način dobila nagradu. Ali, kako kaže, to nije bilo ono što je želela. Sve u svemu, ovakvo detinjstvo je veoma lepo, posebno i zanimljivo. Njena porodica je ostala dosledna stočarstvu i u selu Zvezd važe za jedno od imućnijih domaćinstva. Ristivojevići se, pored stočarstva, bave i proizvodnjom voća i povrća, kao i prodajom. Selo Zvezd je savršena Bojanina destinacija, kada je u pitanju odmor i želja za mirom i tišinom. Dok je bila devojčica, Bojana je svakodnevno crtala i pokazivala svoj talenat za umetnost. Upravo zbog toga, ona je odlučila da sa samo osam godina upiše umetničku školu. Njeni crteži su bili izuzetno dobri i simpatični, čak su i doživeli svoju izložbu.

Na pitanje da li i danas voli da slika, Bojana je odgovorila vrlo jasno: “Slikam isključivo za svoju dušu i te slike poklanjam svojim prijateljima”. Moramo imati u obzir da je Bojana javna ličnost i da nema toliko slobodnog vremena. A svaki hobi zahteva veliku dozu slobodnog vremena. Mada, za sve postoji rešenje. Na Bojaninu odluku da upiše Pravni fakultet, uticao je njen otac. On je mislio da je to siguran posao i da umetnost nije ono što bi njegovom detetu omogućilo sigurnu egzistenciju. Bojana je poslušala svog oca i prihvatila svaku njegovu reč. Na kraju se ispostavilo da Bojana nikada nije radila ovaj posao.

Svoja prava interesovanja Bojana je pokazala još tokom studija. Naime, za vreme studija je uspela da pronađe privremeno zaposlenje. U to vreme, Bojana je radila kao novinarka političke rubrike na Međunarodnom radiju Srbije. To su neki njeni prvi koraci u svetu novinarstva. Bojana je uvidela da joj odnosi sa javnošću idu od ruke i da bi to mogao da bude njen posao iz snova. Tokom 2011. godine, Bojana je dopila ponudu od kolege da učestvuje u rijaliti programu “Maldivi”. Ovaj rijaliti program je emitovan na televiziji “Happy”. Bojana je sa par ljudi iz Šapca otišla na kasting. Bila je iznenađena kada je saznala da je primljena.

Mislila je da to nije za nju i da ne bi trebala da učestvuje. Shodno tome, odbila je potpisivanje ugovora. Malo kasnije, Bojana je promenila svoju izjavu. Svima je bila čudna ta njena promena izjave, a Bojana je rekla da je to uradila iz revolta prema svojoj baki. Kako god, ova odluka joj je u velikoj meri promenila život. Nedelju dana nakon izlaska iz “Maldiva”, Bojana je dobila jednu vrlo primamljivu ponudu. Produkcija televizije “Happy” ponudila joj je mesto voditeljke Maldiva. Pre Bojane, ovaj rijaliti program vodio je poznati par. Reč je o glumcu Slobodanu Bodu Ninkoviću i o pevačici Tijani Dapčević. Bojana je optimistično prihvatila ovu ponudu i odlučno prihvatila svoj zadatak. Angažman na ovoj televiziji doneo joj je popularnost. Njeno ime je nakon Maldiva privlačilo znatno veću pažnju nego ranije.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Čelnici “Happy” televiziji bili su zadovoljni njenom radom i odlučili su da je zadrže u stalnoj voditeljskoj postavi. O tome govori i brojni projekti u kojima je Bojana učestvovala. Bojana je bila deo jutarnjeg programa televizije “Happy”, koji se emituje pod nazivom “Dobro jutro Srbijo!”. Tu su i emisije poput “Jedna pesma jedna želja”, “Brvnara”, “Glamur”, “Laka lova”, “Prelo”. Ove emisije su afirmisale Bojanu kao voditelja i pružile joj puno novih poslovnih prilika. Bojana je dugo vremena imala problem, kada je u pitanju govor i akcentovanje. Ona je izjavila kako joj je bilo veoma teško, jer u njenom rodnom kraju se priča sasvim drugačije. Mada, za pravi posao se treba žrtvovati, što je Bojana i te kako uradila.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso / Kutakpoznatih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.