OD STEFANA ŽIVOJINOVIĆA NI TRAGA NI GLASA: Boba i Viktor uz Brenu, njegov NESTANAK budi JAKU SUMNJU
Foto: NENAD KOSTIĆ

ŠTA SE DESILO?

OD STEFANA ŽIVOJINOVIĆA NI TRAGA NI GLASA: Boba i Viktor uz Brenu, njegov NESTANAK budi JAKU SUMNJU

Svi se pitaju gde je nestao Stefan

Objavljeno:

Prvi put kada je stariji naslednik Lepe Brene izrazio želju da se povuče iz javnosti i potpuno nestane, a potom to i učinio svi su se pitali gde je nestao Stefan Živojinović. Isto pitanje godinu i po dana kasnije se istovetnim intezitetom postavlja, a razlog za to je odsustvo odgovora porodice nekadašnjeg mladog muzičara.

Pomislilo se da se Stefan malo posvađao sa majkom, ocem i braćom i da je to povod njegove ljutnje i odbijanja da sudeluje u porodičnim slavljima, ali budući da ta njegova odlluka već duže vreme traje nametnuo se zaključak da se u porodici Živojinović nešto mnogo ozbiljnije desilo.

Gde je nestao Stefan Živojinović niko ne zna i nema načina kako da se dođe do te informacije. Jedine osobe koje o tome nešto znaju su Živojinovići, koji su se očigledno zavetovali na ćutanje.

Stefan Živojinović
foto: Sonja Spasić

Sve što se od Lepe Brene za proteklo vreme, a na konto Stefanovog nestanka, moglo ćuti je da poštuje sinovljevu odluku i to je u principu sve. Ipak, mnogi su primetili da se u svakom njenom odgovoru oseti bol zbog naslednika i njegove odluke da ode od kuće, piše Story.

1 / 6 Foto: NENAD KOSTIĆ

Za majčin rođendan Stefan nije bio tu, na porodičnoj slavi takođe nije bio, a evo i sada kada ona plasira svoj brend čarapa na tržište on joj se nije našao kao podrška. Namesto širokog osmeha zbog velikog poduhvata i zasigurnog uspeha koji je čeka u Breninim očima, po mišljenju mnogih bila je tuga.

Pogledavši putem sale gde su sedeli njeni prijateljji, saradnici pa i članovi porodice samo jedna osoba je falila da bi radost bila kompletna. Zašto Stefan i ovoga puta nije želeo da se medijski eksponira, šta mu se to dogodilo te je odlučio da potpuno nestane, ima li nade da će se vratiti sve su to pitanja na koja javnost nema odgovora a znatiželjna je vrlo da ih dobije.

Stefan Živojinović
foto: Pritnscreen

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.