RETROGRADNI MERKUR DO 2. OKTOBRA: Zašto ne treba da prekidaš ženu dok priča
Foto: KURIR TELEVIZIJA

hit

RETROGRADNI MERKUR DO 2. OKTOBRA: Zašto ne treba da prekidaš ženu dok priča

Kako se završio ovaj razgovor saznajte u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji i ne dozvolite da se i vama desi.

Objavljeno:

Kada žena počne da priča, znači da želi nešto važno da kaže. Zato je važno ne prekidati je, jer u suprotnom priča odlazi u drugom pravcu, a ostajete uskraćeni za istinu. I ovo je posebno simptomatično za period retrogradnog Merkura, koji se odrazio na sve, pa i na glumicu Suzanu Petričević.

U trenucima kada je poželela, poneta atmosferom i romantičnom muzikom, svom partneru da kaže veliku istinu, on se nije snašao, a ne bi se snašla ni većina muškaraca.

Pusti brigu
foto: KURIR TELEVIZIJA

Priča se otela kontroli i otišla u potpuno drugom pravcu, nakon čega se često nežniji pol kaje. Kako se završio ovaj razgovor saznajte u nedelju u 13 časova na Kurir televiziji i ne dozvolite da se i vama desi. Ali, osim situacije koja se desila glumici Suzani Petričević, u novom porodičnom televizijskom šou, možete saznati kako da prevaziđete jesenji stres i kako da kao glumica Gorica Popović zamenite brigu igrom rukama.

Pusti brigu
foto: KURIR TELEVIZIJA

Novi porodični zabavni šou “Pusti brigu” emituje se nedeljom u 13 časova na Kurir televiziji. Voditeljski dvojac, glumica Suzana Petričević i najpoznatiji srpski šef kuhinje Dejan Šutanovac vode nas kroz ovaj šou uz uvek sjajnu ekipu i odabrane goste, puno dobre muzike i zanimljivih takmičarskih izazova za goste i publiku. Suzana Petričević, na duhovit način nosi se sa svim životnim izazovima, dok je za pripremu nedeljnog ručka zadužen Dejan Šutanovac. Poseban pečat emisiji daju komičari Jasmina Stijović i Kruševac geto. Pričaće se!

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.