JEDAN JE NAČIN! “Pusti brigu” u nedelju tačno u 13 časova i ne puštaj vreme da ti prođe!
Foto: KURIR TELEVIZIJA

hit

JEDAN JE NAČIN! “Pusti brigu” u nedelju tačno u 13 časova i ne puštaj vreme da ti prođe!

Vreme je za brak, decu i zimnicu?! Ili je vreme za 3 sata kvalitetnog programa? Prvi put posle dužeg vremena pojavili su se ljudi koji nam dan čine lepšim, a za skoro sve brige nađu rešenje.

Objavljeno: 10:23h

Poznata po dobrom humoru, srpska glumica Suzana Petričevič i ove nedelje priprema sebe i svoje goste za dobru zabavu, a publici obećava da ne namerava da se skine sa tv ekrana.

Ove nedelje pozvala je u goste glumce Goricu Popović, Ninu Janković i Ivana Mihajlovića, pisca i novinara Vanju Bulića, pevačicu Martinu Vrbos i jednu šarmantnu pravu tradicionalnu srpsku porodicu, svekrvu i snajku Košanin.

Pusti brigu
foto: KURIR TELEVIZIJA

Od Suzaninih humorističkih nastupa suze će vam poći, ali ona govori isljučivo istinu. U tom humoru joj dobro dođe podrška komičara Kruševac geto i Jasmine Stijović, jer su i njihove priče realna slika koja nas okružuje.

Ako vam njihov smeh ne prija, sigurno će vam prijati šabački humor Nine Janković, koju u ovakvom raspoloženju skoro nismo videli.

1 / 3 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Novi porodični zabavni šou “Pusti brigu” emituje se nedeljom u 13 časova na Kurir televiziji. Voditeljski dvojac, glumica Suzana Petričević i najpoznatiji srpski šef kuhinje Dejan Šutanovac vode nas kroz ovaj šou uz uvek sjajnu ekipu i odabrane goste, puno dobre muzike i zanimljivih takmičarskih izazova za goste i publiku. Suzana Petričević, na duhovit način nosi se sa svim životnim izazovima, dok je za pripremu nedeljnog ručka zadužen Dejan Šutanovac. Poseban pečat emisiji daju komičari Jasmina Stijović i Kruševac geto. Gledajte "Pusti brigu" na Kurir televiziji! Pričaće se!

00:48

Pusti brigu u nedelju tačno u 13 časova

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.