GOLOTINJA, FETIŠI, LUKSUZ: Ovim fotkama se Prija, Niki i druge naše zvezde diče na WhatsApp-u! I nisu nimalo NAIVNI!
Foto: Printscreen

nema čega nema

GOLOTINJA, FETIŠI, LUKSUZ: Ovim fotkama se Prija, Niki i druge naše zvezde diče na WhatsApp-u! I nisu nimalo NAIVNI!

Javne ličnosti sa domaće estrade na svoje WhatsApp naloge postavile su fotografije koje mnogo toga govore o njima
Objavljeno:

Đani

foto: Printscreen

Umetnika kojeg domaća publika u najvećoj meri želi da vidi na ovogodišnjem "Exit" festivalu često se na mrežama hvali ogromnim količinama novca koje zarađuje na privatnim veseljima po dijaspori. Na njegovu radost, svi odavno znaju da važi za jednog od imućnijih pevača na estradi, ali se Đani vodi parolom "Što je sigurno - sigurno je", pa svoje bogatstvo pokazuje i na ovoj aplikaciji za razmenu poruka i poziva. Fotografiju svog lica zamenio je skupocenim satom, verovatno kako bi bio u potpunosti siguran da je svima stavio do znanja u kakvim blagodetima uživa.

Nikolija Jovanović

foto: Printscreen

Ukoliko ne postoji kreativnije rešenje, poput Đanijevog, uvek pravi izvor za glavnu fotografiju na svakoj društvenoj mreži jeste selfi, pa je i lepa pevačica Nikolija Jovanović rešila da "odigra na sigurno".

Ognjen Amidžić

foto: Printscreen

Popularni TV voditelj već godinama je opčinjen svojim stopalima - na njegovom nalogu na Instagramu njegovi mnogobrojni fanovi ne mogu videti ništa drugo osim stopala u različitim izdanjima, a Ognjen je rešio da jedan od svojih omiljenih aduta predstavi i svima koji se sa njim dopisuju.

Goca Božinovska

foto: Printscreen

Folk pevačica Goca Božinovska je, čini se, uradila poseban editorijal za potrebe svog naloga na WhatsApp-u, pa je na ovoj mobilnoj aplikaciji zasijala u stajlingu koji na prvi pogled u velikoj meri podseća na srpsku pesnikinju Desanku Maksimović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.