VANBRAČNI SIN MU POLJULJAO BRAK! Hari Varešanović za njega nije ni znao!
Foto: Dragan Kadić

au!

VANBRAČNI SIN MU POLJULJAO BRAK! Hari Varešanović za njega nije ni znao!

Tek sa njom je spoznao šta je prava ljubav

Objavljeno:

Prva velika ljubav pevača Hajrudina Harija Varešanovića dogodila se kad je on imao 19. godina sa njegovom suprugom Aidom.Par je na vernost pristao u užem krugu, bez medijske pratnje 1983.godine. Hari i Aida su dve godine dobili ćerku Nađu. Kako je sam izjavio, Hari se tada osećao suviše mlado i nespremno da bude otac.

Deceniju kasnije, rodio se i sin Damir,1994. godine. Međutim, pevač je dobio 1992. godine vanbračnog sina Maka, za kog je saznao kasnije u životu. To je bio sa razlog više da se brak sa Aidom poljulja.

Pevač je jednom prilikom izjavio da je svoju drugu suprugu Jasminku upoznao još 1994. godine, te da je tek tada shvatio šta je to prava ljubav.

U intervjuu koji je dao za "Puls", sada već davne 2006. godine, pevač je otvoreno govorio o prirodi svog prvog braka sa Aidom.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku, i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: "Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe". Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju živeo na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je kasnije stupio u brak (2010. godine), nakon što se razveo od Aide.

1 / 3 Foto: Instagram/harimatahariofficial

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.