PRONAŠLA LJUBAV I SKRASILA SE! Ivana Krunić slavi, tu je i Bane ne skida osmeh sa lica!
Foto: Printscreen

povukla se iz javnosti!

PRONAŠLA LJUBAV I SKRASILA SE! Ivana Krunić slavi, tu je i Bane ne skida osmeh sa lica!

Od rijalitija su u vezi!

Objavljeno:

Nakon brojnih turbulentnih perioda pred kamerama rijaliti šou-programa "Zadruga", Ivana Krunić i Bane Čolak uživaju u skladnoj vezi daleko od imanja u Šimanovcima.

Ivana je u potpunosti posvećena muzičkoj karijeri, dok je Bane prati na svim nastupima, a u međuvremenu nađu i vremena za predah, što su učinili i u toku današnjeg dana, te su spakovali kofere i otputovali u Užice.

Povod za to je bila proslava Čolakovog 29. rođendana, pa je nekadašnji zadrugar poželeo da na jednom mestu okupi članove porodice i svoju verenicu.

- Posle toliko godina, rođendan sa porodicom! Neprocenjivo - poručio je putem društvenih mreža Bane, uz čitav niz fotografija na kojima je moguće videti detalje ove intimne proslave.

Iako su mnogi očekivali da ga vide i u trenutno aktuelnoj, šestoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga", kao i u svim prethodnim, Čolak se nije pojavio na imanju u Šimanovcima. Podsetimo, on je i "Zadrugu 5" napustio zbog zdravstvenih problema vezanih za nogu, zbog čega je i išao na operaciju pre nekoliko meseci.

1 / 2 Foto: instagram/prinstcreen

Bonus video:

00:08

BANE ČOLAK I IVANA KRUNIĆ SE NE KRIJU: Ponovo zajedno, uživaju na večeri i ne skidaju osmeh s lica (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.