TEA TAIROVIĆ BI UNIŠTILA OVAJ SNIMAK DA MOŽE! Ponovo se ŠIRI MREŽAMA, pevačica u RASULU! (VIDEO)
Foto: Printscreen:instagram/tea_tairovic

šok

TEA TAIROVIĆ BI UNIŠTILA OVAJ SNIMAK DA MOŽE! Ponovo se ŠIRI MREŽAMA, pevačica u RASULU! (VIDEO)

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno:

Tea Tairović trenutno važi za jednu od najangažovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a već dugo je prati i "titula" kraljice bakšiša, budući da nema veselja na kojem je nisu dobrano okitili novcem.

Ove sezone, kako je sama priznala, nastupala je svako veče i to širom regiona, a gde god je pevala napravila je pravi šou.

Malo ko se seća trenutka kada je Tea prvi put stala na scenu, ali mnogi znaju da je karijeru počela u Zvezdama Granda.

Tea Tairović
foto: Instagram

U žiriju je tada bila potpuno drugačija postava nego danas, a među članovima bila je i Jelena Karleuša koje je, kako se piše na mrežama "predvidela njenu budućnost". Iako u početku nije imala reči hvale za vokalne sposobnosti mlade pevačice, Karleuša nije odsutala od njene mogućnosti da postane velika zvezda.

"Bilo je mlako, intonativno jako loše, sve u svemu jako loše. Sa druge strane ti si jako atraktivna i se*si, što je jako bitno za scenu... Ne plašiš se scene, imam jako lep osmeh i pojavu. Mislim da ako prođeš, da bi bila zvezda moraš bolje da pevaš", rekla je Jelena.

1 / 8 Foto: Printscreen

Ipak, kroz nekoliko krugova Tea je uspela da dobije Jelenine pohvale - zbog glasa na kojem je vredno radila, ali naročito na račun svog scenskog nastupa po kojem je i danas prepoznatljiva.

Još jedna situacija je bila jako zanimljiva, a sigurni smo da bi Tea želela ovaj snimak da uništi da može. Naime, kada je nastupala, njen glas je pukao i tom prilikom uplašio Zoricu Brunclik. Tea je na ovom snimku imala smao 17 godina!

Snimak se ponovo širi mrežama, a moramo priznati da je od tad pevačica dosta napredovala što se pevanja tiče.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.