ZAVIRITE U LUKS DOM ACE SOFRONIJEVIĆA! Najtraženiji HARMONIKAŠ ima STAN OD 150 kvadrata, a u njemu je i ONA!
Foto: Printscreen Youtube

svaka čast!

ZAVIRITE U LUKS DOM ACE SOFRONIJEVIĆA! Najtraženiji HARMONIKAŠ ima STAN OD 150 kvadrata, a u njemu je i ONA!

Aca ne želi da priča o životu sa atraktivnom voditeljkom, ali je pokazao stan

Objavljeno:

Sofronijević je sada našoj ekipi otvorio vrata svog doma i otkrio stvari koje su manje poznate javnosti. Najviše vremene voli da provodi na zelenoj fotelji gde se opušta, sluša muziku i razmišlja.

Aca Sofronijević do svog punoletstva je delio sobu sa bakom, a onda je trudom i radom uspeo da obezbedi sebi stan od 150 kvadrata u kom najviše boravi sa devojkom, voditeljkom Sanjom Ćulibrk. Oni, kako su mediji nedavno preneli, planiraju venčanje, ali Aca ne želi da priča o životu sa atraktivnom voditeljkom.

- U svom stanu najviše volim da provodim vreme na jednoj zelenoj fotelji iznad koje je manastir Ostrog u kamenu. Tu često pustim muziku, opuštam se i odmaram. Ta moja zelena foteljica je definitivno moje mesto - na početku priča harmonikaš koji ne krije da obožava da kuva.

Sanja Ćulibrk
foto: Printscreen Instagram

- Volim da kuvam i provodim vreme u kuhinji, naročito kada imam vremena da spremim sebi neku hranu. Smatram da je baš lepo da kad može čovek sam sebi da sprema hranu, ja uživam u tome. Ne znam baš mnogo toga da spremam, ali neki zdrav doručak ili kokice ozbiljno dobro pravim. Volim i paste nekad da napravim, naravno zdrave. Tako da i kuhinja je takođe mesto gde volim da provodim vreme kada sam u stanu i kada imam vremena.

Opšte je poznato da Aca ne može bez muzike i svoje harmonike te uopšte ne čudi što ima sobu koja mu služi kako bi se posvetio muzici i poslu i kada je kod kuće.

- Naravno da moram da imam radnu sobu u svom stanu jer imam mnogo posla, hvala bogu što ta soba postoji. Tu pišem note, pravim aranžmane, odgovaram na mejlove, kad imam malo vremena i vežbam. Ta soba je uvek aktivna, tu je i harmonika.

Kao i njegove kolege, poznati harmonikaš je takođe imao napornu letnju sezonu, ali je uspeo da sa porodicom pobegne nekoliko dana na odmor.

Aca Sofronijević
foto: Instagram printscreen

- Imao sam baš malo vremena za odmor ove godine. Uspeo sam da organizujem porodicu, roditelje, sestru, zeta i njihovu decu da svi odemo zajedno na more. Bili smo i uživali zajedno, ja sam posle nastavio za Trebinje gde se održao festival “Skale najlepši grad i najlepše pesme” u Trebinju. Bilo je i rada, ali i odmora. Zadovoljan sam što sam imao tih nekoliko dana da provedem sa svojom porodicom. Vraćam se radu i novim projektima sada - kaže Aca te za kraj otkriva planove za dalje kada je karijera u pitanju.

- Svakako su planovi da moj orkestar snima muziku, to nam je jako važno. Moja muzička produkcija zauzima polako mesto u tom izdavačkom svetu. Imamo dosta novih muzičkih izdanja. Posao se lepo širi i jako sam zadovoljan - završava Sofronijević.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/sofronacc

Prošao sam dobro što se tiče cene kvadrata

Sofronijević nam je otkrio i koje to kriterijume stan mora da ispunjava kako bi se Aca odlučio za njega i otpočeo život u njemu.

- U suštini, lokacija je tu bitna. Da je stan pozicioniran tako da svuda može da se stigne lako i brzo. Zatim, jako je važno da i ti kvadrati nisu skupi, kao što sam ja imao sreće lepo da prođem. Spojio sam lepo i korisno - kroz osmeh priča za “Super TV”.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.