NISAM ZABORAVNA ZBOG GODINA, VEĆ ŠTO SAM PREOPTEREĆENA Da li i vi ovo izgovarate?
Foto: KURIR TELEVIZIJA

hit

NISAM ZABORAVNA ZBOG GODINA, VEĆ ŠTO SAM PREOPTEREĆENA Da li i vi ovo izgovarate?

Otkriva da život može da bude i drugačiji.

Objavljeno: 19:13h

Suzana je jedna obična žena. Trudi se da sve stigne, da svima u kući udovolji, a onda jedva ima vremena da na miru popije kafu. Nije ni čudo što je počela da zaboravlja, nije to od godina, već zato što je preopterećna, kako objašnjava.

Jednog dana ona odlučuje da se promeni, da pusti brige i uživa u životu. Unajmljuje profesionalnog kuvara da pripremi nedeljni ručak, dočekuje goste, ćaska sa drugaricama pa čak dozvoli sebi da se opusti, zapeva i zaigra. Otkriva da život može da bude i drugačiji.

Pusti brigu
foto: KURIR TELEVIZIJA

Ovu šarmantnu ženu, njenog neodoljivog kuvara i njihove zanimljive goste možete da gledate svake nedelje od 13 časova u novoj zabavnoj emisiji pod nazivom "Pusti brigu". Pored sjajne glumice Suzane Petričević i jednog od najboljih (pa i najšarmantnijih) kuvara Dejana Šutanovca, svoj segment u svakoj emisiji imaju i "bračni par" Slobodan i Snežana tj. Kruševac geto, kao i pesnikinja Jasmina Stijović. Jasno vam je da je reč o dobrom i inteligentnom humoru koji nam je svima preko potreban.

Pusti brigu
foto: KURIR TELEVIZIJA

Ove nedelje gosti Suzane Petričević su profesor Branimir Nestorović, glumci Dejan Dedić i Stefan Bundalo, pevačice Goca Tržan i Ana Bebić, a imaćete priliku da čujete savete Feng šui specijaliste Sandre Drinčić.

Čeka vas još jedna urnebesna emisija i 3 sata smeha.

Dozvolite sebi da nakratko pustite brige i otkrijete zabavniju stranu života!

Pusti brigu nedeljom od 13.00! Pričaće se

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.