URNEBESNE SCENE U "PUSTI BRIGU": Nestorović otkriva kako da se otarasimo stresa, Drinčićeva kako do para!
Foto: Promo

URNEBESNE SCENE U "PUSTI BRIGU": Nestorović otkriva kako da se otarasimo stresa, Drinčićeva kako do para!

Ove nedelje profesor i poznati lekar Branimir Nestorović otkriva kako se izboriti sa stresom zbog nadolezeće jeseni, a daće i brojne korisne savete o toj temi

Objavljeno:

Novi zabavni šou "Pusti brigu" emituje se nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji, a gosti harizmatične glumice Suzane Petričević odgovaraju na pitanja koja vas muče i savetuju kako da poboljšate svoju situaciju.

Ove nedelje profesor i poznati lekar Branimir Nestorović otkriva kako se izboriti sa stresom zbog nadolezeće jeseni, a daće i brojne korisne savete o toj temi.

Pored doktora, Suzana će ugostiti glumce Dejana Dedića i Stefana Bundalo, pevačice Gocu Tržan i Anu Bebić, a imaćete priliku da čujete savete Feng šui specijaliste Sandre Drinčić, kao na primer kako da dođete do novca.

1 / 4 Foto: Promo

Atmosfera na snimanju emisije bila je više nego uzbudljiva i dinamična. Najviše zabave unela je Goca Tržan, što se i očekuje od nje, s obzirom na to da je poznata kao majstor za šou i razbribrigu. Koliko su se ona i voditeljka Suzana Petričević dobro zabavljale uz pesmu pokazuje to što iz režije nisu mogli da prekinu njihovo pevanje koje su započele u pauzi snimanje, pa su njih dve nastavile još glasnije i kad je krenuo znak za nastavak.

Tv šou "Pusti brigu" donosi i nezaboravnu zabavu uz Slobodana i Snežanu tj. Kruševac geto, a od pesnikinje Jasmine Stijović ove nedelje očekujte kritiku.

I ove nedelje imate priliku da nakratko pustite brigu i opustite se uz fenomenalnu glumicu Suzanu Petričević i njene goste jer vas čeka dobar humor, puno korisnih saveta i zanimljivih priča.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.