IMAMO REŠENJE ZA SVE Od saveta kako da dođete do novca do rešenja problema koji muče svaku ženu
Foto: Promo

šou

IMAMO REŠENJE ZA SVE Od saveta kako da dođete do novca do rešenja problema koji muče svaku ženu

Tv šou “Pusti brigu” donosi i nezaboravnu zabavu uz Slobodana i Snežanu tj. Kruševac geto, a od pesnikinje Jasmine Stijović ove nedelje očekujte kritiku

Objavljeno:

Novi zabavni šou “Pusti brigu” emituje se nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji, a gosti harizmatične glumice Suzane Petričević odgovaraju na pitanja koja vas muče i savetuju kako da poboljšate svoju situaciju..

Ove nedelje profesor Branimir Nestorović otkriva kako se izboriti sa stresom zbog nadolezeće jeseni, a daće i brojne korisne savete.

1 / 2 Foto: Promo

Pored doktora, Suzana će ugostiti glumce Dejana Dedića i Stefana Bundalo, pevačice Gocu Tržan i Anu Bebić, a imaćete priliku da čujete savete Feng šui specijaliste Sandre Drinčić kao npr. kako da dođete do novca.

Tv šou “Pusti brigu” donosi i nezaboravnu zabavu uz Slobodana i Snežanu tj. Kruševac geto, a od pesnikinje Jasmine Stijović ove nedelje očekujte kritiku.

1 / 2 Foto: Promo

I ove nedelje imate priliku da nakratko pustite brigu i opustite se uz fenomenalnu glumicu Suzanu Petričević i njene goste jer vas čeka dobar humor, puno korisnih saveta i zanimljivih priča.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.