DINO RAĐA JE ZBOG OVE DEVOJKE ŠUTNUO ŽENU: Desio se SKANDAL, nakon OVOGA skočili u more!
Foto: Printscreen

da li ste znali?

DINO RAĐA JE ZBOG OVE DEVOJKE ŠUTNUO ŽENU: Desio se SKANDAL, nakon OVOGA skočili u more!

- On ju je vozio na nastupe, provodili su svaki trenutak zajedno - ispričao je menadžer Zoran Škugor svojevremeno

Objavljeno: 13:16h

Viktorija Đonlić i Dino Rađa sreli su se pre 27 godina kad je on bio proslavljeni košarkaški as, a ona mis Dalmacije koja je u tom trenutku gradila i pevačku karijeru. Kada su se sreli u jednom restoranu među njima su odmah sevnule ljubavne varnice.

Dino Rađa sedeo je sa Tonijem Kukočem u restoranu u kom se pojavila Viktorija. Nisu mogli da sakriju poglede koje su razmenjivali, a već istog leta njih dvoje su uplovili u romansu.

- On ju je vozio na nastupe, provodili su svaki trenutak zajedno - ispričao je menadžer Zoran Škugor svojevremeno za "24sata.hr".

Dino i Viktorija su na jahti dugoj 20 metara izgovorili sudbonosno "da" i to pred najbližima 2001. godine kada je Dinov kum bio pevač Petar Grašo. Za hrvatski magazin "Story" Dino je tada rekao:

- Meni je bila prekrasna u beloj haljini. Venčanje je bilo normalno, jedino smo posle skočili u more.

Dino je već imao sina Duju kog je dobio u prethodnom braku, a 2003. godine postali su roditelji malog Roka. 2008. godine su dobiili još jednog sina pa je tako Niko upotpunio njihovu srećnu porodicu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Međutim, tek 2010. godine, posle 13 godina poznanstva, postali su potpuno srećni jer je prva žena Dina Rađe, Željana, konačno stupila u kontakt sa Viktorijom i to na njegovoj inauguraciji u Kući slavnih u Splitu. Kružile su priče da je Željana bila kivna jer joj je Viktorija rasturila brak i porodicu, iako je Dinova sadašnja supruga od samog starta prihvatala Duju, pisao je hrvatski "t portal".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.