POSTOJI RAZLOG ZBOG ČEGA JE PREKID EMISIJE "ZVEZDE GRANDA": Odlaze sa PRVE? Pregovori u TOKU, svi pominju PINK!
Foto: Printscreen

SVI ČEKAJU ISHOD

POSTOJI RAZLOG ZBOG ČEGA JE PREKID EMISIJE "ZVEZDE GRANDA": Odlaze sa PRVE? Pregovori u TOKU, svi pominju PINK!

Zvezde Granda" postoje skoro dve decenije i sve vreme imaju odlične rezultate, a prošle nedenje je već snimljena jedna epizoda, ali se trenutno ne zna na kojoj televiziji u Srbiji će se emitovati

Objavljeno:

Zvezde Granda, muzičko takmičenje koje je godinama iznedrilo veliki broj pevača, još nisu počele da se emituju, kao što je bilo svih godina ranije, početkom septembra.

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" postoji od 2003. godine. Mnogi učesnici ovog takmičenja su danas dobro poznata estradna imena, poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Aleksandre Prijović, Darka Lazića i drugih. Šou se u Srbiji prvo emitovao na "Pinku", a potom na "Prvoj".

Ugovor sa Prvom ističe, po svemu sudeći, a Saša Popović uveliko je krenuo da pregovora gde će se emitovati ovo muzičko takmičenje, dok mediji spekulisu da je moguće i da se Zvezde Granda sa Prve vrate na Pink.

1 / 7 Foto: © ATA Images

Zvezde Granda" postoje skoro dve decenije i sve vreme imaju odlične rezultate, a prošle nedenje je već snimljena jedna epizoca, ali se trenutno ne zna na kojoj televiziji u Srbiji će se emitovati.

Marija Šerifović je na društvenim mrežama nedavno rekla da će emitovanje početi u oktobru.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.