MALO KO ZNA KAKVE NEKRETNINE IMA GORICA POPOVIĆ! Ovo je njena OAZA MIRA koju nema svako!
Foto: Dragana Udovičić

OPA BATO!

MALO KO ZNA KAKVE NEKRETNINE IMA GORICA POPOVIĆ! Ovo je njena OAZA MIRA koju nema svako!

Baštenski ukrasi i fenjeri, oslikane grede kao i natpis na tremu "Vila Zaga" kriju posebnu priču koju je Gorica jednom prilikom ispričala

Objavljeno:

Dramska umetnica Gorica Popović iza sebe ima karijeru na kojoj joj mnogi mogu pozavideti. Rođena kragujevčanka po završetku gimnazije preselila se u Beograd gde i sada živi, međutim još jedna adresa proslavljene glumice nalazi se na Srebrnom jezeru gde je smeštena vikendica Gorice Popović, njen takozvani letnji dom.

Kad god joj to obaveze dozvole Gorica pakuje kofere i kreće put Srebrnog jezera gde pronalazi potreban mir i daje sebi oduška u prelepoj porodičnoj kući okruženoj prirodom. Uglavnom je to s prvim danima proleća, a glumica u svom parčetu raja uživa do kasne jeseni.

Na desnoj obali Dunava iza žive ograde i drvene kapije krije se prostrano dvorište i bajkovita kućica ušuškana u zelenilu, a svaki detalj ove sa puno ljubavi uređene vikendice svedoči o Goričinom neverovatnom talentu da savršeno uklopi staro i novo.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube/RTS

Baštenski ukrasi i fenjeri, oslikane grede kao i natpis na tremu "Vila Zaga" kriju posebnu priču koju je Gorica jednom prilikom ispričala:

- Otac mi je bio ribolovac i dolazio je na Srebrno jezero na pecanje. Zaljubio se u ovo mesto i jednog dana me je doveo ovde i rekao: "Ovde ćemo kupiti plac i sazidati kuću." Moja baka po mami dobila jen1981. godine premiju na lotou. U to vreme se za taj novac mogao kupiti stan, ali ona nam je dala novac za plac. Bila je to žena zmaj koja je othranila dve ćerke, pošto je krajem rata ostala udovica.Zvala se Zaga te zato danas stoji natpis sa njenim imenom na kući - kaže glumica.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.