ZORICA MARKOVIĆ SLAGALA MASNO! ISPALA GODINE ZA ČUVENI HIT SILVANE ARMENULIĆ: Da li je moguće da je ovo izjavila?!
Foto: ATA images

blamčina!

ZORICA MARKOVIĆ SLAGALA MASNO! ISPALA GODINE ZA ČUVENI HIT SILVANE ARMENULIĆ: Da li je moguće da je ovo izjavila?!

Pevačica je nedavno pričala o poznanstvu sa pokojnim kolegom

Objavljeno:

Ona je nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala kako je izgledala jedna od njenih turneja sa Tomom.

- Meni je bila prva turneja u Mostaru s Tomom, tada nas je bilo dvadesetak i svi su bili zvezde. Meni je čast bila velika. Nakon koncerta bismo išli u kafanu koju bi on birao, ja sam gledala u njega kao u ikonu. Bila sam mu kao dete. Upijala sam kako radi, kako živi. Dešavalo se i da potrošimo sve pare. Takav čovek se nikad više neće roditi - rekla je ona tada.

Potom je u nastavku otkrila da je pesma "Šta će mi život" prvobitno bila namenjena njoj.

- Sećam se, kafana negde kod Šida gde smo pevali. Tada je on komponovao pesmu "Šta će mi život bez tebe, dragi", on me je pozvao i moram reći da je ta pesma bila meni napisana, namenjena meni. Kad se završila turneja, on je dao pesmu Silvani. Nijednog momenta nisam zažalila zbog toga, pesma je otišla u prave ruke i mnogo mi je drago što je ta pesma njoj pripala. On je gajio posebne emocije prema njoj - rekla je Zorica.

Međutim, svemu sudeći Markovićeva je ispričala neistinu, s obzirom da je numera "Šta će mi život" snimljena je 1970, kad je Zorica imala 11 godina (rođena je 1959), a Silvana je poginula 1976. To znači da Markovićeva (koja je pevačku karijeru počela 1979) nikad nije ni upoznala Armenulićevu, a kamoli da joj je Toma nudio njen čuveni hit.

1 / 6 Foto: Printscreen

Bonus video:

06:23

ZORICA MARKOVIĆ RAVEZALA JEZIK O LEPOJ BRENI: Otkrila što niko nije znao o NJIHOVOM ODNOSU! Šokirala istinom šta se dogodilo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.