U gaćama joj našli... Krunićeva UHAPŠENA KAO DEO LANCA BG NARKO-DILERA! A to je samo deo akcije! Panika na estradi tek počinje!
Foto: Printscreen/Youtube/IDJVideos.TV

KRISTAL MET!

U gaćama joj našli... Krunićeva UHAPŠENA KAO DEO LANCA BG NARKO-DILERA! A to je samo deo akcije! Panika na estradi tek počinje!

Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić privedena je u policijsku stanicu „29. novembar“ jer su joj u gaćama pronašli drogu
Objavljeno: 15:35h

Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Nakon saslušanja u policiji Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Dragan Kadić

- Oni su uhapšeni u okviru policijske akcije u kojoj su meta najjači narko-dileri u našem glavnom gradu. Policija prati lica koja su osumnjičena da rasturaju drogu po srpskoj prestonici, a kada su jednom prilikom dobili dojavu da je dostavlju kupcima, otišli su na lice mesta, gde su zatekli Krunićevu u društvu muške osobe, ali su im dileri umakli. Prilikom saslušanja u policiji privedeni nisu hteli da otkriju od koga su kupili drogu, ali će morati da odgovaraju zbog neovlašćenog nabavljanja i držanja narkotika. Ovo dvoje će se braniti sa slobode u redovnom krivičnom postupku. Sledi im saslušanje u tužilaštvu, a u daljem postupku istražitelji će pokušati da utvrde da li su zaista drogu uzeli za ličnu upotrebu ili su i oni sami dileri koji sarađuju sa glavnim dilerima, koji su na meti policije - dodaje izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.