"JAKO LOŠE PEVAŠ!" KARLEUŠA JE OVOJ VATRENOJ PLAVUŠI SLOMILA KRILA NA POČETKU: Ona danas zarađuje skoro kao DIVA!
Tea Tairović, Foto: Printscreen

DEMANTOVALA JE

"JAKO LOŠE PEVAŠ!" KARLEUŠA JE OVOJ VATRENOJ PLAVUŠI SLOMILA KRILA NA POČETKU: Ona danas zarađuje skoro kao DIVA!

Tea Tairović počela je karijeru u takmičenju Zvezde Granda, a u žiriju je tada bila Jelena Karleuša.

Objavljeno:

Tea Tairović trenutno važi za jednu od najangažovanijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a već dugo je prati i "titula" kraljice bakšiša, budući da nema veselja na kojem je nisu dobrano okitili novcem.

Ove sezone, kako je sama priznala, nastupala je svako veče i to širom regiona, a gde god je pevala napravila je pravi šou. Malo ko se seća trenutka kada je Tea prvi put stala na scenu, ali mnogi znaju da je karijeru počela u Zvezdama Granda.

1 / 4 Foto: Printscreen

U žiriju je tada bila potpuno drugačija postava nego danas, a među članovima bila je i Jelena Karleuša koje je, kako se piše na mrežama "predvidela njenu budućnost". Iako u početku nije imala reči hvale za vokalne sposobnosti mlade pevačice, Karleuša nije odsutala od njene mogućnosti da postane velika zvezda.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

"Bilo je mlako, intonativno jako loše, sve u svemu jako loše. Sa druge strane ti si jako atraktivna i se*si, što je jako bitno za scenu... Ne plašiš se scene, imam jako lep osmeh i pojavu. Mislim da ako prođeš, da bi bila zvezda moraš bolje da pevaš", rekla je Jelena.

Tea Tairović
foto: ATA images

Ipak, kroz nekoliko krugova Tea je uspela da dobije Jelenine pohvale - zbog glasa na kojem je vredno radila, ali naročito na račun svog scenskog nastupa po kojem je i danas prepoznatljiva.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.