ŠOK! NATAŠA BEKVALAC PONOVO STALA PRED OLTAR!? AMERIKA JOJ OLABAVILA KOČNICE: "Sva se tresem..."
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

venčanje 4?

ŠOK! NATAŠA BEKVALAC PONOVO STALA PRED OLTAR!? AMERIKA JOJ OLABAVILA KOČNICE: "Sva se tresem..."

Pevačica nije odolela da se ne našali na svoj račun

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac je trenutno na američkoj turneji, odakle sa pratiocima gotovo svakodnevno deli snimke dnevnog provoda i obilazaka, a tako i sa nastupa.

Posle Njujorka, na red je došao i Las Vegas, kojim je Bekvalčeva oduševljena. Posle posete hotelu, novosadska barbika je ušla u jednu salu za venčanje koja je ukrašena belim i zlatnim detaljima.

1 / 12 Foto: Printscreen Instagram/bekvalceva

Uz snimak koji je objavila, pevačica je imala i veoma zanimljiv komentar. S obzirom na to da je već nekoliko puta bila pred oltarom, ona se našalila na svoj račun:

- Sve se tresem, da li ću izdržati... Vežite me - napisala je pevačica, aludirajući na činjenicu da je nekoliko puta stala na „ludi kamen", te da se plaši da ponovo ne poklekne.

00:13

Nataša Bekvalac u kapeli za venčanje u Americi

Podsetimo, Bekvalčeva iza sebe ima tri braka. Prva Natašina velika ljubav bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine i sa kojim ima ćerku Hanu. Par se razveo 2011. godine, a nakon četiri godine „novosadska barbika” sreću je pronašla kraj Ljube Jovanovića. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

Nakon samo nekoliko nedelja od njihovog razvoda u medije je dospela vest da se pevačica viđa sa Lukom Lazukićem. Posle samo nekoliko meseci veze par je saznao da očekuje prinovu. U avgustu 2017. godine obradovala ih je radosna vest - rodila se Katja, a mesec dana kasnije odlučili su da stanu pred oltar, no i taj brak se završio razvodom.

Bonus video:

00:14

Nataša Bekvalac u Americi u crnoj providnoj haljini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.