ANA NIKOLIĆ JELA ĆERKINE OSTATKE DA BI SMRŠALA: Evo kako je izgubila 50kg!
Ana Nikolić, Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO

ANA NIKOLIĆ JELA ĆERKINE OSTATKE DA BI SMRŠALA: Evo kako je izgubila 50kg!

Tokom mršavljenja, ona je jela samo organsku hranu, pila je tablete koje su joj smanjivale apetit, a uz sve to je i trenirala

Objavljeno:

„Devojka od čokolade“, epitet je koji je pevačica Ana Nikolić imala na početku karijere, zbog svog zanosnog izgleda i vitke figure. Međutim, vremenom se sitacija promenila i pevačica se ugojila, a vaga je pokazivala da ima čak 105 kilograma.

Kada je shvatila da je krajnje vreme da povrati svoju staru kilažu, Nikolićeva je preuzela drastične mere. Naime, ona je uz pomoć organske hrane uspela svoju liniju da dovede do savršenstva i smrša 50 kilograma.

Kako je objasnila, kada je njena ćerkica Tara malo ojačala, Ana je odlučila da jede istu hranu koju daje detetu kako bi što pre vratila devojačku kilažu.

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

Tokom mršavljenja, ona je pila tablete koje su joj smanjivale apetit, a uz sve to je i trenirala.

- Kada sam odlučila da smršam, jer sam posle trudnoće bila duplo teža, počela sam da jedem hranu koju smo pripremali za Taru. Jurila sam da kupim organsku piletinu, jagnjetinu, prasetinu... Kupovala sam losos, tražila sam one naizgled ružne, crvljive jabuke. Bilo mi je samo važno da je sve organsko. Jela sam ono što Tara ostavi za sobom, a to je gotovo ništa jer moja ćerka uglavnom pojede sve - kazala je Ana, priznavši da joj brokoli nikako nije prijao:

- Problem mi je bio samo brokoli. Njega ne podnosim! Ali jela sam na primer prokelj. Količine su bile izuzetno male. To što je ostajalo iza nje moglo bi da stane u šaku. Izbegavala sam samo plazmu i mleko iz njenog jelovnika, a sve ostalo sam jela, ali veoma malo - objasnila je Nikolićeva za Hit Informer.

Bonus video:

01:32

NA IVICI SKANDALA! Ana Nikolić momentalno napustila intervju: Postavili joj pitanje o gej paradi - PEVAČICA EKSPLODIRALA

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.