GLEDAJTE REALNU PRIČU U NOVOM TERMINU, VEČERAS OD 22.50! Roker Žika Jelić iz YU grupe otvorio dušu
Foto: Promo

realna priča

GLEDAJTE REALNU PRIČU U NOVOM TERMINU, VEČERAS OD 22.50! Roker Žika Jelić iz YU grupe otvorio dušu

Jesen na Kurir televiziji donosi i novu sezonu omiljene zabavne emisije “Realna priča”, koja se emituje u novom terminu, utorkom od 22.50 časova.

Objavljeno:

Isidora Lukić vam u novom ciklusu predstavlja malo drugačiji koncept poznatog formata pa ćete ljude sa impresivnim biografijama moći da vidite i van tv studija, u njihovom kraju, kući ili na poslu.

Gost prve epizode nove sezone je Žika Jelić, član najdugovečnije rok grupe na našim prostorima - YU grupe. U najemotivnijoj ispovesti do sada, Žika Jelić govori o poštenju i iskrenoj ljubavi, ali i o poslu kojim se bavi 60 godina. Otkriće da li od rokenrola može da se živi, koliko su počeci bili izazovni, kao i kako je mogao više puta da izgubi život,

On će otvoriti vrata muzičkog studija, a specijalno za Realnu priču govori i Dragi Jelić, takođe član popularnog benda, a on se prisetio kako su nastali neki od najvećih hitova.

Gledajte prvu Realnu priču u novoj sezoni večeras od 22.50 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Kurir televizija se za samo dve godine pozicionirala kao najgledaniji kolažni kablovski kanal u kablovskim sistemima u kojima je dostupan. I u novoj, jesenjoj sezoni ostajemo najbrži i najaktuelniji, a očekuju vas i značajne novine: još više zabave, još bolji informativni program i nove sezone omiljenih emisija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.