RAT NE PRESTAJE! Ana se ne smiruje, oplela po JK ŽESTOKU PLJUVAČINU: "Gospođo vaginini monolozi SJAŠI VIŠE"
Jelena Karleuša i Ana Nikolić, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

ozbiljna svađa

RAT NE PRESTAJE! Ana se ne smiruje, oplela po JK ŽESTOKU PLJUVAČINU: "Gospođo vaginini monolozi SJAŠI VIŠE"

"Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć"

Objavljeno: 16:15h

Javni rat Jelene Karleuše i Ane Nikolić ne jenjava. Pošto je Nikolićeva odgovorila Karleušine provokacije i uvreda i poručila joj da treba da poseti psihijatra, JK je dolučila da joj se poslednji put obrati.

– Reagovaću poslednji put na tužna pisanja ove nesrećnice zato što mi se uopšte ne prepucava sa nekim koga mi je prvenstveno žao. Ana, ponoviću poslednji put, saberi se i potraži pomoć. Majka si. Vređaš jedinu osobu koja je pokušavala da ti pomogne. Sada više ne – napisala je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Podsetimo, Ana je bivšoj prijateljici poručila da treba da ide kod psihijatra.

– Gospođa “vaginini monolozi” neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram/ananikolicofficial

Do sukoba između njih dve došlo je nakon što je Ana istakla da će tužiti Karleušu i da će je “goniti do Strazbura”.

– JK prvo treba da se izvini svojim ćerkama. A onda neka se izvini samoj sebi. Sa mnom će se sresti na sudu, jer optužbe koje je iznela moraće i da dokaže. Videćemo uskoro ko koristi psihoaktivne supstance. Goniću je do Strazbura, jer je to laž i moja trauma životna zbog koje mi se raspala porodica. Sram je bilo!.Nisam ja psihijatar. Ali snosiće konsenkvence za izjave koje daje bez osnova i dokaza – napisala je u porukama koje je podelila na Instagramu.

Bonus video:

01:32

NA IVICI SKANDALA! Ana Nikolić momentalno napustila intervju: Postavili joj pitanje o gej paradi - PEVAČICA EKSPLODIRALA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.