BAKA ADAKTAR DANAS UŠLA U ZADRUGU: Sve je bilo NEOČEKIVANO, rijaliti je već počeo? (FOTO)
Foto: Printscreen/rijaliti/instagram

šok

BAKA ADAKTAR DANAS UŠLA U ZADRUGU: Sve je bilo NEOČEKIVANO, rijaliti je već počeo? (FOTO)

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Nadalina nije odgovorila ni na jedno pitanje koje se ticalo njenog ulaska u ,,Zadrugu 6"

Objavljeno:

Svakog petka na Pink televiziji emituje se rijaliti "Adaktarovi" koji sve veću pažnju kod gledalaca izazivaju iz epizode u epizodu. Publici je ipak najzanimljiviji najstariji član porodice, Nadalina Adaktar, baka Adama i Are, koja je pravo osveženje na našoj sceni, a njenu spontanost svi obožavaju.

Društvene mreže prepune su Nadalilinih rečenica i citata, ali i urnebesnih fotografija, a sada je baka Adaktarka izazvala veliki haos na Instagramu.

Naime, Nadalina je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju iz Šimanovaca, i to iz novog dela rijalitija ,,Zadruga", pa su mnogi pomislili da će se ona naći u šestoj sezoni najgledanijeg TV formata.

Mnogi su pisali da je rijaliti već počeo, samo što to mi ne znamo.

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Nadalina nije odgovorila ni na jedno pitanje koje se ticalo njenog ulaska u ,,Zadrugu 6".

1 / 2 Foto: Printscreen

No, već sledeća fotografija je nastala u istom kombinaciji, ali u jednom elitnoj beogradskom restoranu, pa je verovatno u pitanju bila samo mini ekskurzija tokom snimanja potrebnih kadrova za porodični rijaliti ,,Adaktarovi".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.