SUJETA, NOVAC... Šta je presudilo? Ovo su sve srpske ženske muzičke grupe koje su se raspale! (FOTO)
Foto: © ATA Images

espreso otkriva!

SUJETA, NOVAC... Šta je presudilo? Ovo su sve srpske ženske muzičke grupe koje su se raspale! (FOTO)

Pevačica sve otkrila za Espreso.

Objavljeno:

Proteklih dana mnogi su tužni zbog najave da grupa "Hurricane" više neće postojati. Mnogima je žao što više na sceni neće gledati zajedno Kseniju Knežević, Sanju Vučić i Ivanu Nikolić, za koje je bilo mnogo onih koji su smatrali da su njih tri donele nešto novo na našoj estradnoj sceni.

Međutim, pomenute tri pevačice nisu jedine koje će se u narednom periodu posvetiti solo karijerama. Naime, i ženska grupa "Dr Folk", koju su činile Marija Mara Nikodijević i Mira Milosavljević najavile su razlaz.

Mi smo kontaktirali Mariju i pitali smo je da li je možda postojala sujeta između Mire i nje, pa su možda zato odlučile da stave tačku na saradnju u zajedničkoj grupi.

– Između Mire i mene nikada nije bilo sujete, naprotiv. Uvek smo se lepo slagale, čak se i privatno družimo. Funkcionisale smo odlično baš zato što smo različite. Ljudima je to jako čudno i neobjašnjivo, ali zaista jeste tako - rekla je Marija za Espreso.

Eto i grupa "Hurricane" se raspada. Zašto ženske grupe ne opstaju? Šta presuđuje? Novac, sujeta, pitanje dominacije u grupi...?

– Mislim da kada dođe trenutak da svaka krene svojim putem i da gradi solo karijeru, skroz je normalno sa se grupa raziđe i da se otvore neki drugi putevi za dalje. Tako je i sa nama, obe smo poželele solo karijere i to je skroz u redu. Prijateljstvo među nama svakako ostaje i uvek ćemo jedna drugoj biti podrška. Inače, da podsetimo, osim grupe "Hurricane" i "Dr Folk", i proteklih godina imali smo nekoliko ženskih grupa koje nisu opstajale.

Teodora Džehverović, Gorana Gačić i Tamara Milutinović nekada su činile grupu "Đavolice". Nakon razlaza padale su žestoke optužbe, naročito između Teodore i Tamare.

Ženska grupa "Ministarke" često se menjala. Tačnije, menjale su se pevačice i muzičarke koje su bile u ovoj grupi.

A pre više godina "Moje 3" predstavljale su Srbiju na "Evroviziji". Međutim, ova grupa nije opstala posle tog takmičenja i ubrzo su Sara Jo, Nevena Božović i Mirna Radulović krenule svaka svojim putem.

1 / 5 Foto: Espreso

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.