BAKA DEMANTOVAO MITROVIĆA! Snimio KLIP o kom BRUJI BALKAN, pa otkrio sve o POLNOJ BOLESTI!
Foto: Print Screen Youtube

skandal!

BAKA DEMANTOVAO MITROVIĆA! Snimio KLIP o kom BRUJI BALKAN, pa otkrio sve o POLNOJ BOLESTI!

Jutjuber je okačio klip o kom trenutno bruji ceo Balkan.

Objavljeno: 21:58h

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović su u sukobu jer Bogdan tvrdi da mu Mitrović duguje novac.

U objavama na Instagramu, Mitrović je juče spomenuo izvesnu devojku Nataliju Š. za koju tvrdi da joj je Bogdan preneo mononukleozu. Kako piše 24sedam.rs o Nataliji Šćekić, koja pored toga što je manekenka, radi u Urgentnom centru.

Jutjuber je pre par minuta okačio klip o kom trenutno bruji ceo Balkan. On je u njemu progovorio o aktuelnoj svađi sa Željkom, ali se i osvrnuo na priče da je izvesnoj Nataliji preneo bolest tokom seksualnog odnosa.

1 / 6 Foto: Print Screen Youtube

"Ima jedna riba koja je meni p**** k*** u 2016. godini. Ja sam se kunem da je samo to bilo. I sada "ovaj" nju pominje zato što je ona, debilka mala, otišla kod Mitrovića, trebalo je da uđe u Zadrugu i da bi dobila poene rekla "znaš, ja sam malo bila s anjim, malo sam mu celivala t*** i malo mi je preneo mononukleozu". Da li sam joj preneo mononukleozu, skroz moguće, ali sam se ja tada izlečio od toga. Tu krivicu možda i mogu da prihvatim. I sada, najsmešnije, ta riba i njena keva, polupanka isto 200, hoće da mi pakuju silovanje", rekao je Baka u klipu.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.