MLAD, ZGODAN I VRLO USPEŠAN: Ovaj muškarac je najveća ljubav Srne Lango, ZAUVEK JOJ JE ZAROBIO SRCE! (FOTO)
Srna Lango, Foto: Dragana Udovičić

naslednik

MLAD, ZGODAN I VRLO USPEŠAN: Ovaj muškarac je najveća ljubav Srne Lango, ZAUVEK JOJ JE ZAROBIO SRCE! (FOTO)

Stariji sin Srne Lango proslavio je pre par dana 29. rođendan a radost zbog toga glumica je iskazala sledećim rečima

Objavljeno:

Kada je stariji sin Srne Lango davne 1993. godine došao na svet glumica je tada još uvek bila u prvom braku.

Par godina kasnije se preudala za kolegu Irfana Mensura kojeg je njen naslednik Aleksa zavoleo kao oca i danas ga u slengu naziva ćale. Udruženim snagama Mensur, Lango i njen prvi suprug mezimca su uspeli da izvedu na pravi put, a dramska umetnica i spisateljica se ne štedi kada govori koliko je zbog toga ponosna.

Uvek nađe povod da o prvencu ponešto ispriča, što je bio slučaj i nedavno. Naime, stariji sin Srne Lango proslavio je pre par dana 29. rođendan a radost zbog toga glumica je iskazala sledećim rečima.

- I zašto i zato i čale i beba i deda i svetlost i milo-najmilo i na vreme i pre vremena i lični Srbenda i pečat i zaglavlje i zdravlje…i izdržljivost i pamet i prečica i brzina i baraba i svila i duhovito i cinik i radost i čisto pred Bogom i zauvek i posebno i zelenooko i mudro i čuvar moj i čuvano moje i nestvarno i pasoš i karta i destinacija… Hvala nebesima. Aja…mera, crveno slovo, praznik usred ničega. Sin. Moja neodoljiva samoodbrana. Srećan nam rođendan - napisala je Srna ispod fotografije naslednika, kojem, između ostalog, tepa i moja prva radosti.

1 / 4 Foto: Printscreen

Stariji sin Srne Lango razlog je za radost glumice, uspešan je mladi čovek u biznisu, a posebnim ga čini to što gaji divan odnos sa mlađim bratom, glumcem Pavlom Mensurom, prema kojem je zaštitnički nastrojen.

Bonus video:

01:17

Sara Jo

(Espreso / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.