JELENA KARLEUŠA PORUČILA MILICI PAVLOVIĆ DA SE SKINE SA DRVETA I ODRADI ONO ŠTO JE OBEĆALA: Zahteva USLUGU!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit

JELENA KARLEUŠA PORUČILA MILICI PAVLOVIĆ DA SE SKINE SA DRVETA I ODRADI ONO ŠTO JE OBEĆALA: Zahteva USLUGU!

Ali obećanje nije ispunila, te je Karleuša rešila da joj se revanšira istom merom i to nakon izazovnih fotografija na Instagramu

Objavljeno:

Milica Pavlović danas je raspametila svoje pratioce na Instagramu i to fotografijama na kojima u kupaćem pozira na drvetu.

Ova smela i po malo neočekivana poza izazvala je niz komentara na mrežama, a ubrzo je usledio i odgovor njene prijateljice i koleginice Jelene Karleuše koja joj podsetila na dato obećanje.

Naime, Jelena je nedavno nastupala na Roštiljijadi u Leskovcu, a nakon maestralnog koncerta požalila se fanovima da nije dobila ajvar - specijalitet ovog kraja kom se veoma radovala. A kako je lepa Milica sa juga usledio je njen odgovor i obećanje da će ga ona lično, prvom prilikom doneti iz Leskovca.

Ali obećanje nije ispunila, te je Karleuša rešila da joj se revanšira istom merom i to nakon izazovnih fotografija na Instagramu.

1 / 6 Foto: Instagram

- Kul slika. E, a sad siđi sa drveta i donesi ajvar koji si obećala - poručila joj je Karleuša, a onda je usledio i Miličin hit odgovor.

- Ženo, sad u septembru se pravi svež. Strpi se. Znaš da sam od reči. Neću onaj od prošle godine, mora da bude najbolje - napisala je Pavlovićeva, što je nasmejalo njihove pratioce na Instagramu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.